MENÜ

Muharrem Usta: Bu yıl değişim yılı olması gerekiyor

Trabzonspor'un, 50 yıllık mazisinde büyük gayretlerle oluşturulmuş değerli bir marka olduğunu söyleyen Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, “Hepimiz bundan sonrası için üzerine taş koyabilirsek, katkı sağlayabilirsek, tarih bizi bunlarla yazacak. Bu bilinçle, Trabzonspor'a katkı sağlamak adına iyi niyetle yola çıktık” dedi.

Muharrem Usta: Bu yıl değişim yılı olması gerekiyor

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi, yemek organizasyonunda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Basın mensuplarının yeni sezonda uyması gereken kuralların anlatıldığı toplantıya, TSYD Trabzon Şube Başkanı Murat Taşkın, Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Ali Rıza Egemen ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

BAŞKAN USTA: "ÇUVALDIZINI KENDİMİZE BATIRACAĞIZ"

Toplantıda söz alan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, “Türkiye'de futbolun daha iyi yerlere gelebilmesi adına bir araya geldik. Trabzon şehir olarak, Trabzonspor ile iç içe olan, Trabzon ve Trabzonspor'un birbirinden ayrılmayacağı, dünyada eşi benzeri nadir görülen bir olgudur. Herkes işini iyi yaparsa Türkiye'de her şeyin daha iyi olacağı kesin. 15 Temmuz sürecinde yaşananlar var. Spor tarafından da bakacak olursak hepimize ders çıkıyor. Liyakat bir ülkenin en temel sorunu. Liyakat esasına göre bir düzen çalışıyorsa, her şey yerli yerine çok daha rahat oturabiliyor. Çuvaldızını önce kendimize batırmamız lazım. Trabzonspor’u yönetenler olarak bizim liyakate dikkat etmemiz gerekiyor. Ülkemizin böyle bir sorunu olduğu kesin. Umarım yeni sezonda hep beraber daha iyisini yapabilme adına, taraf olmaktan uzak, el ele verebildiğimiz, daha çok birbirimize destek olabildiğimiz, pozitif enerjinin daha fazla öne çıkabildiği bir süreci yaşıyor oluruz. Özelde Trabzonspor, genelde Türk futbolu için değişim yılı olması gerekiyor. Spor anlamında ülkemiz, harcamış olduğu ekonomi istatistiğiyle kıyaslandığında iyi bir yerde değiliz. Futbolcusundan, gazetecisinden, yönetimine kadar burada her birimizin sorumlulukları var. İnşallah bu sene tüm ülke için daha farklı bir yıl olur” dedi.

"TRABZONSPOR'A KATKI SAĞLAMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK"

Yeni sezonun Trabzonspor camiasına ve Türk futboluna hayırlı olmasını temenni eden Usta, “Acaba 15 Temmuz süreci ile birlikte Türkiye’de futbol takımlarının birbirine, taraftarların nezdinde bakış açısında değişiklik olabilir mi? Deplasman yasakları gibi konulara, ümit ederim ki pozitif anlamda katkı sağlamış oluruz. Bizim için, bu kent için Trabzonspor vazgeçilmez bir unsur. Gecesiyle gündüzüyle insanlar için Trabzonspor soludukları bir nefes. Çok zor bir süreçten geçtik. Trabzonspor'un 50 yıllık mazisinde büyük gayretlerle oluşturulmuş olan değerli bir markası var. Hepimiz bundan sonrası için üzerine taş koyabilirsek, katkı sağlayabilirsek, tarih bizi bunlarla yazacak. Elbette buna katkı sağlayamayanları da tarih kara bir şekilde, silinmeyecek şekilde nakış ediyor. Bu bilinçle Trabzonspor'a katkı sağlamak için iyi niyetle yola çıktık. Yeni sezonun Trabzonspor ve Türk futbolu için başarılı bir yıl olmasını temenni ediyorum” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ