MENÜ

Ersun Yanal: Futbol taraftarsız olmuyor

Trabzonspor'un deneyimli çalıştırıcısı, ilerleyen günler için sabır ve toleransa ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Ersun Yanal: Futbol taraftarsız olmuyor

Trabzonspor Teknik Direktürü Ersun Yanal , Kasımpaşa maçının ardından basın toplasında değerlendirmelerde bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Trabzonspor, Kasımpaşa ile oynadığı maçı yeni transferi Onazi'nin 2 golüyle 2-0 kazanarak lige 3 puanla başladı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal maç sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Bu sezon hepimiz adına barış dilinin konuşulduğu, herkesin sportif kuralların içinde mücadele ettiği, birbirine toleranslı davrandığı, galibiyeti ve mağlubiyeti birlikte omuz omuza dayanışma içerisinde götürdüğü bir sezon olmasını diliyorum" dedi.

"Galibiyet, zaman tünelindeki yolculuk için güzel bir ışık"

Türkiye'nin ve tüm spor ailesinin sükunet ve barış diline fazlasıyla ihtiyacı olduğunu kaydeden Yanal, "Seyircisiz oynadığımız maçın bir daha Türk futbol sahasında görülmemesi en büyük dileğim. Futbol onlarsız olmuyor. Trabzonspor, taraftarları olmadan bu maçı tamamladı. Ülkemizin geçtiği bu dar boğazda herkesin barışı heyecanla, yürekle ortaya koymalı. Sahadaki birçok şey sizleri, bizleri memnun etmeyebilir. Yeni bir takımız. 25 oyuncunun gittiği, gençlerle birlikte 8-9 oyunun katıldığı bir takımız. Takıma katılan oyuncular da belli zamanlarla aramıza geldi. Bugün Güney Koreli oyuncumuzun birçok oyuncunun ismini bilmediğini düşünüyorum. Trabzonspor'un zaman dilimine ihtiyacı var. Biz bu zaman tüneli içinde takımın oyuncularını çok daha iyi, sürekli oynar hale getirmek için çok çalışacağız. Galibiyet, zaman tünelindeki yolculuk için güzel bir ışık" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ