MENÜ

Adana Demirspor'da yeni oyuncuların lisansı çıkmadı

TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor’un teknik direktörü Erkan Sözeri, maddi sıkıntılar nedeniyle yeni oyuncularına lisans çıkaramadıkları için Samsunspor maçına, 21 yaş altı takımı ağırlıklı futbolcularla çıkacaklarını bildirdi.

Adana Demirspor'da yeni oyuncuların lisansı çıkmadı

Erkan Sözeri, yaptığı yazılı açıklamada, Bolu’daki kamp programının ardından yarın oynayacakları Samsunspor maçı için kente gittiklerini ve karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti.

Samsunspor maçının zorlu geçeceğini aktaran Sözeri, şunları kaydetti:

"Büyük ihtimalle Samsunspor maçına 21 yaş altı takım ağırlıklı futbolcularla çıkacağız. Yaşanan maddi sıkıntılardan dolayı yeni oyuncularımıza lisans çıkaramadık. Önümüzdeki hafta bu sorunun çözüleceğini biliyoruz. Biz de teknik kadro olarak kulübümüzün bu zorlu günlerinde bu sıkıntıyı paylaşarak sonuna kadar yanındayız. Adana Demirspor takımı sahaya sadece formalar ile çıksa her maçını kazanmak için oynar. Bizim de sahaya çıkaracağımız oyuncularımız, ağabeylerini aratmayacak şekilde mücadele edecek ve en iyi sonucu alacağız inşallah. Hiçbir zaman mücadeleden kaçmak yok. Bütün Adana Demirspor camiamızın gönlü, kalbi ve duaları bizimle olsun. İnşallah elimizden geleni yapıp en iyi
sonucu alacağız."

Adana Demirspor, Samsunspor ile yarın saat 19.30’da Samsun 19 Mayıs Stadı’nda karşılaşacak.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ