MENÜ

TFF 1.Lig'de son durum

TFF 1. Lig'de takımlar yeni sezona hazır ve iddialılar. İşte son durum...

TFF 1.Lig'de son durum

TFF 1. Lig'de takımlar yeni sezona hazır ve iddialılar. İşte son durum...

Demir’e hoca garantisi

Samsun maçı için kampa giren Adana Demirspor’da teknik direktör Erkan Sözeri, “Sezona iyi başlamak her zaman önemli. Biz de bunu yapmak istiyoruz. Zor bir deplasman olacak fakat oyuncularıma güveniyorum. Taraftarın istediği futbolu sahaya yansıtacağız” dedi. Demirspor, Cezayirli Khaled Farid’i de renklerine bağladı.

Giresun golcü arıyor

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, Süper Lig hedefiyle sezona başladıklarını söyledi. Takıma önemli takviyeler yaptıklarını vurgulayan Bozbağ, “Hedefimiz Süper Lig’e yükselmek. Bu yıl çok umutluyum. Bir yabancı forvet daha düşünüyoruz. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Ay sonuna kadar transferi bitireceğiz” diye konuştu.

Yiğido 11 yıl sonra

Süper Lİg’de 2005-06 sezonundan itibaren aralıksız olarak mücadele eden ve geçen sene düşen Sivasspor, 4 bin 108 gün yani 11 sene sonra 1.Lig’de maça çıkacak. Bolu deplasmanı öncesi teknik direktör Osman Özköylü, “Yönetim inanılmaz özveri gösterdi, iyi bir kadro oluşturuldu. Sivasspor’un yeri Süper Lig’dir. Ona göre mücade edeceğiz” dedi.

Bal-Kes’ten çağrı var...

Pazartesi günü sezonun ilk maçında Eskişehir’i konuk edecek Balıkesirspor’da Başkan Feyyaz Çiftçi taraftarlara seslendi. Sadece 679 kombine bilet sattıklarını belirten Çiftçi, “Bu rakam çok az. Taraftarlarımızın kart alarak, maça gelip takıma destek vermelerini bekliyoruz” dedi. Kombine fiyatları 100 TL ile 1000 TL arasında değişiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ