MENÜ

Konya'ya Ukraynalı yıldız

Belluschi için bekleyişte olan Konyaspor, ön libero konusunda yeni bir isimle temasa geçti. Yeşil-Beyazlılar, 24 yaşındaki Ukraynalı futbolcu Taras Romanchuk’la görüşüyor.

Konya'ya Ukraynalı yıldız

Menacerler tarafından Konyaspor’a önerilen Fernando Belluschi’ye, teknik direktör Aykut Kocaman sıcak bakmıştı. Yönetim, yıldız futbolcunun menaceriyle temas kurarken teklifini yaptı ve beklemeye geçildi. Anadolu Kartalı’nı zorlayan konu ise Belluschi’nin bonservisinin olması.

32 yaşındaki Arjantinli’nin maliyetini düşürmeye çalışan Konyaspor, alternatif oyuncuyu Polonya’da buldu. Konya, J.Bialystok’ta görev yapan Taras Romanchuk’un peşinde. Kocaman’ın bizzat listesinde bulunan Ukraynalı futbolcu, 24 yaşında ve 1.86 boyunda. Savaşçı özelliği ile dikkat çeken Romanchuk’un defansif yönü daha kuvvetli. Geçtiğimiz sezon tam 39 resmi maça çıkan ve 3 gol atan Romanchuk, istikrarlı görüntüsüyle dikkat çekiyor. Yapılan görüşmelerde önemli mesafe katedildiği belirtildi.

Özer’de son doğru

Öte yandan Özer Hurmacı cephesinde de sıcak gelişmeler yaşanıyor. 29 yaşındaki futbolcu, bonservisini Trabzonspor’dan almak için uğraş veriyor. Oyuncu ile Konyaspor arasında bir sıkıntı olmazken, 1 hafta içinde konunun çözümlenmesi bekleniyor. Özer, Konyaspor forması giymek için can atıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ