MENÜ

Eskişehirspor'da imza şov

Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Eskişehirspor transfere doymuyor... Kırmızı Şimşekler, Trabzonspor’dan Ramazan Övüç ve Adana Demir’den Uğur Akdemir’le sözleşme imzaladı.

Eskişehirspor'da imza şov

Düştüğü gibi yeniden Süper Lig’e çıkmanın hesaplarını yapan Eskişehirspor, 2 yıldızı renklerine bağladı. Kırmızı Şimşekler, Trabzonspor’un genç orta saha oyuncusu Ramazan Övüç’ü 1 sezonluğuna kiraladı. Başarılı futbolcunun yanı sıra Adana Demirspor’un sağ beki Uğur Akdemir de Eskişehirli oldu.

Önemli oyuncular aldıklarını belirten Başkan Yardımcısı İlhan Arslan, “Büyük Eskişehirspor taraftarı için çalışıyoruz ve transfer yapıyoruz. Hız kesmeden takviyelerimiz sürüyor. Allah utandırmasın” dedi. İki futbolcu da başarı sözü verirken, tek hedeflerinin Eskişehirspor’u Süper Lig’e çıkartmak olduğunu söyledi.

Kayacan da geliyor

Öte yandan Es Es, kaleye de takviye yapmaya hazırlanıyor. Kırmızı-Siyahlılar son olarak Kayserispor’da görev yapan başarılı file bekçisi Kayacan Erdoğan’ı renklerine bağlamayı hedefliyor. Kayacan’ın iki gün içinde sözleşme imzalayabileceği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ