MENÜ

Josue Pesqueira kimdir? / Josue Pesqueira'nın kariyeri

Josue Pesqueira, Galatasaray'ın bu yaz dönemi transfer gözdelerinden. Galatasaray, Portekiz'in Porto takımında oynayan Portekizli orta saha oyuncusu için yeni bir girişim yaptı. Peki Josue Pesqueira kimdir?

Josue Pesqueira kimdir? / Josue Pesqueira'nın kariyeri


Josue Pesqueira, Galatasaray'ın bu yaz dönemi transfer gözdelerinden... Galatasaray'ın, yeni bir teklifle kapısını çaldığı Portekizli futbolcu ile ilgili gelişmeler taraftarı heyacanlandırıyor. Peki Josue Pesqueira kimdir, kariyeri nasıldır? İşte cevaplar...

Josue Pesqueira kariyerine ülkesi Portekiz'in Porto'nun B takımında başlamıştır. 2009 yılında Portekiz'in alt lig takımlarından Covilha'ya kiralanan Josue, ertesi sezon ise Portekiz Ligi ekiplerinden Penafiel'e kiralanmıştır. Bir sonraki sezon yurt dışına, Hollanda'ya gönderilen yetenekli futbolcu, 1 sezon da Venlo'da forma giymiştir.

Josue Pesqueira hangi kulüplerde oynadı?

Daha sonra bonservissiz bir şekilde Portekiz ekibi Pacos Fereira'ya transfer olan Josue, ertesi sezon 500 bin Euro karşılığında Porto'ya geri dönmüştür. Ardından iki sezon boyunca Bursaspor'da kiralık olarak forma giymiştir. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında ülkemizden ayrılan Josue, ülkesi Braga'da sezonu tamamlamıştır.

Josue Pesqueira bonservisi ne kadar?

Güncel bonservis bedeli 5 milyon Euro civarındadır. 30 Haziran 2017'ye kadar Portekiz ekibi Porto'da sözleşmesi bulunmaktadır.

Josue Pesqueira kaç yaşında?

17 Eylül 1990 doğumlu olan Josue, 1.74 boyunda ve 70 kilo ağırlığındadır. 25 yaşındadır.

Josue Pesqueira kaç kez milli oldu?

Josue, Portekiz (U18) takımında 3, Portekiz (U19) takımında 3, Portekiz (U20) takımında 3 maç, 2 gol, Portekiz (U21) takımında 17 maç, 3 gol ve Portekiz Milli Takımı'nda da 4 maça çıkmıştır. İlk maçına ise 23 yaşında çıkmıştır.


Galatasaray'ın beklediği Josue yarın geliyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ