MENÜ

İstanbul Başakşehir'e yeni sponsor

İstanbul Başakşehir Kulübü, stat ismi ve forma sırt reklamı için ASAF İş Ortaklığı ile 3 yıllık anlaşma imzaladı.

İstanbul Başakşehir'e yeni sponsor

İstanbul Başakşehir Kulübü, stat ismi ve forma sırt reklamı için ASAF İş Ortaklığı ile 3 yıllık anlaşma imzaladı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda gerçekleştirilen ve İstanbul Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, ASAF İş Ortaklığı’nı temsilen Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ile Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık’ın katılımıyla bir tören düzenlendi.

Törende konuşan Göksel Gümüşdağ, iki yaşında bir kulüp olarak, iki yıldır UEFA kupalarına katıldıklarını belirterek, "Kulüp olarak yönetim şekli ile doğru model olmaya, futbolumuzla da akademik bir görüntü vermeye çalışıyoruz. Küçük bütçelerle büyük işler yapmaya çalışıyoruz. İnşallah 3. İstanbul da bize hayırlı gelecek. Hayırlı uğurlu olsun diyorum." dedi.

İmza töreninde konuşan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ise belediyenin kulüple doğrudan bağlantısı olmadığını ancak kader birliği yaptıklarını vurgulayarak, "Başakşehir takımı başarılı olunca, ilçemize de aynı oranda katkı sağlıyor. Burası yeni bir ilçe olarak kurulduğunda ’Başakşehir neresi’ diyorlardı. Medipol Başakşehir’in başarıları sayesinde artık herkes ilçemizi biliyor. ASAF Grup, 6-7 ay önceki ihalemizi kazandı ve şimdi de Medipol Başakşehir’e sponsor oldu. Bu da bizi mutlu etti. Projenin ismi 3. İstanbul, acaba takımın 3. olmasını mı istiyorlar ama ben takımın birinci olmasını istiyorum." ifadelerini kullandı.

Eyüp Akbal ile Ömer Saylık da anlaşmanın her iki tarafa uğurlu gelmesi temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından imza töreni gerçekleştirildi. Anlaşma gereğince stat isminin başına ASAF İş Ortaklığı’nın konut projesi olan "3. İstanbul" adı gelecek ve stadın yeni ismi 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı olacak. Üç sezon boyunca Medipol Başakşehir takımı formalarının arkasında da 3. İstanbul projesinin logosu yer alacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ