MENÜ

Fikret Orman'dan Şenol Güneş'e: Beni taraftarın önüne attın

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş bugün basın toplantısı yapma kararı aldı, "İstifa mı ediyor?" sorusu akıllara geldi. FANATİK, bu sürpriz kararın gerekçesini açıklıyor...

Fikret Orman'dan Şenol Güneş'e: Beni taraftarın önüne attın

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, önceki gün Lig TV canlı yayında Ömer Güvenç'e açıklamalarda bulunmuş, yönetimin futbol şubesiyle ilgili transfer politikasını eleştirmişti. Güneş, transferde geride kaldıklarını ifade ederken, ligin başlamasına kısa bir süre kala gerekli takviyelerin yapılamamasından dert yanmıştı.

Güneş'in, bu açıklamadan bir gün sonra sürpriz şekilde basın toplantısı düzenleyeceğini açıklaması, "Gidişattan rahatsız. İstifa mı edecek?" sorusunu akıllara getirmişti. FANATİK, önceki gün yaşanan sıcak gelişmeleri aktarıyor.

'Transfer peşindeyim'

Transfer görüşmeleri için İngiltere'de bulunan Başkan Fikret Orman, Şenol Güneş'in açıklamalarını öğrenince adeta küplere bindi. Deneyimli teknik adamın, yönetimi açıkça hedef göstermesinden büyük rahatsızlık duyan Orman, yakın çevresine sitem dolu sözler sarfetti: "Üç yönetici ile birlikte transfer peşindeyim. UEFA'nın yaptırımları var. Kılı kırk yarıyoruz. En iyisini yapmaya çalışıyoruz. Böyle bir ortamda hoca böyle bir açıklama yapıyor. Beni taraftarın önüne attı!"

'Yanlış anlaşıldım'

Orman, çevresine bu sözleri söyledikten sonra Şenol Güneş'e de haber göndererek yeni bir açıklama yapmasını istedi. Başkandan gelen bu talebi olumlu karşılayan Şenol Güneş, basın toplantısı düzenleyerek daha detaylı açıklamalar yapma kararı aldı.

Güneş'in, bugün yapacağı basın toplantısında sözlerinin iyi anlaşılmadığını ve yönetim kurulunu hedef göstermek gibi bir hedefinin olmadığını açıklaması bekleniyor.

Orhan Yıldırım / fanatik.com.tr ÖZEL


Şenol Güneş ne demişti?




Haberin Devamı
YORUM YAZ