MENÜ

Joshua John: Bursaspor'a gelmek için savaş verdim

Bursaspor'un yeni transferi Hollandalı Joshua John, Bursaspor'a gelmek için adeta savaş verdiğini belirterek, "Burada olmak benim için büyük bir fırsattı. Onu değerlendirmek için mücadele verdim" dedi.

Joshua John: Bursaspor'a gelmek için savaş verdim

Bursaspor'un Danimarka'nın Nordsjaelland takımından kadrosuna dahil ettiği Joshua John, bu akşam saatlerinde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bursaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Joshua, "Büyük bir kulüp. Güzel bir taraftar topluluğu var. Hollanda'da ve Danimarka'da birçok insan, Bursaspor ile ilgili bir şeyler anlattı. Forma giymek için sabırsızlanıyorum. Türkiye'de oynayan çok Hollandalı oyuncu olduğu için bilgi sahibiyim. Burada olmaktan çok mutluyum. Hızlı bir oyuncuyum. Sağ ya da sol kanatta oynamam çok önemli değil. Umarım takım arkadaşlarım özelliklerimi tanırlar ve onlar da bana yardımcı olurlar" dedi.

"RAYN DONK'LA GÖRÜŞTÜM"

'Türkiye'ye gelmeden önce Hollandalı oyunculardan bilgi aldın mı?' sorusuna ise Joshua John, "Galatasaray'dan Ryan Donk ile konuştum. Ligi biliyorum. Türkiye'de oynayan birçok Hollandalı yıldız olduğu için maçlar yayınlanıyor. İzlediklerimle bilgi sahibiyim. Gittiğiniz ligde hedefe ulaşmak için çalışmak lazım. Hedef futbolculuğun bir parçası. Bunu başaracağıma inanıyorum. Türkiye güzel bir ülke" diye konuştu.

"2 AYDIR ANTRENMAN YAPIYORUM"

Kendisini, futbol oynamaya hazır hissettiğini ifade eden Hollandalı kanat oyuncusu Joshua John, "2 aydır antrenman yapıyordum. Danimarka ligi başlamıştı. Orada da forma giydim. 3 lig maçında forma giydim. Kendimi hazır hissediyorum" dedi.

"BAŞARIYA ULAŞABİLİRİZ"

Bursasporlu taraftarlar ve kulübün sembolü olan Timsah ile ilgili çok video gördüğünü dile getiren John, "Futbol oyuncusu olarak büyük bir kalabalığa karşı oynamak istersiniz. O da burada var. Umarım ben ve takımım bu taraftarla başarıya ulaşabiliriz. Bunun için çok çalışacağım" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ