MENÜ

Hamza Hamzaoğlu'ndan çilek açıklaması

Bursaspor'da, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Transfer konusuna da değinen tecrübeli hoca, 'Şu anda biz birbirine yakın, birbirine kenetlenebilecek oyuncuları almak zorundayız. Önce takım olmak lazım. Ondan sonra dediğiniz çilek tadında oyunculardan bakarız ama şu anda önce takım olacağız' dedi.

Hamza Hamzaoğlu'ndan çilek açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in 2016-2017 sezonunun ilk haftasında deplasmanda karşılaşacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Bursaspor'da, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Son hazırlık maçını Trabzonspor'a karşı yaptıklarını hatırlatan Hamzaoğlu, "Takımımız yavaş yavaş istediğimiz seviyeye geliyor. İlerleyen haftalarda gerçek formumuzu yakalamayı hedefliyoruz. Bunun da sinyallerini gördük. Cuma günü bizim maçımızla lige merhaba diyeceğiz. Adanaspor, yeni çıkmış olsa da kendi sahasında tehlikeli takım. İlk maç ve her türlü sonuca açık. Rakibimizin iyi taraftarlarını kapatıp, zaaflarından yararlanmak isteyeceğiz. İnşallah iyi oyunla başlangıç yaparız" dedi.

"TRANSFERİ KAPATTIK"

Bursaspor olarak ilk transfer dönemini kapattıklarını ifade eden deneyimli çalıştırıcı, "Transfer sezonunu kapattık diyebiliriz, ama son güne kadar değişiklik olabilir. Ciddi ve iyi teklifler olursa gidenler olabilir. Bugünkü durumda transferi kapattık" diye konuştu.

"LİGE HAZIR DURUMDAYIZ"

Bir basın mensubunun, 'İlk 11'i belirlediniz mi?' şeklindeki sorusunu yanıtlayan Hamzaoğlu, "11'ler her hafta değişebilir. Bizim rakibimize göre alacağımız tedbirlere göre değişebilir. Bu sene amacımız, istikrarlı kadroyu yakalamak. Herkesin sayacağı bir takım oluşturmak" dedi.

Stoper mevkiine sakatlıklardan dolayı ihtiyaç duyabileceklerini düşündüklerini, ancak daha sonra bundan vazgeçtiklerini ifade eden tecrübeli teknik adam, takımın yüzde 100 hazır olmadığını belirterek, "Yüzde 100 hazır olamayız da zaten. Ne kadar hazırlık maçı yaparsanız yapın, ligin atmosferi farlı oluyor. Lige başlamaya hazır durumdayız" diye konuştu.

"GEREKİRSE FATY, SİVOK STOPER OYNAR"

Bir soru üzerine kadrolarında 5 tane stoperlerinin olduğunu ifade eden Hamzaoğlu, "Sakatlık ve cezalı durumlarında gerekirse Faty'i, Serdar'ı da orada oynatabiliriz. Sivok'un sakatlık durumu olmuştu. Şamil hazır değildi, Ertuğrul'un da birkaç hatadan sonra aldığı tepkilerden moralinin bozulması bizi düşündürdü. Yoksa ben bütün oyuncularımdan memnunum" dedi.

"NECİD DEVAM EDİYOR"

Çek oyuncu Tomas Necid'in teklif gelmemesi halinde takımda kalacağını ifade eden Hamzaoğlu, "Transferin son gününe kadar cazip teklif gelirse, Necid de kabul ederse böyle bir transfere 'hayır' demeyiz. İlk yarı boyunca bu kadroyla devam edeceğiz. İnşallah sezon sonuna kadar böyle devam ederiz" şeklinde konuştu.

"ÖNCE TAKIM OLACAĞIZ"

Yönetimden dünya çapında bir oyuncu isteğinde bulundunuz mu? sorusuna ise deneyimli teknik adam, şu yanıtı verdi: "Dünya çapında oyuncu almak için pozisyonumuz doğru değil. Şu anda biz birbirine yakın, birbirine kenetlenebilecek oyuncuları almak zorundayız. Önce takım olmak lazım. Ondan sonra dediğiniz çilek tadında oyunculardan bakarız ama şu anda önce takım olacağız. Eğer yıldız olacaksa da bizim takımımızda yıldızlar var. Bakarsanız onları görürsünüz."

BURSASPOR'DA ADANASPOR HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

Bursaspor, 19 Ağustos Cuma akşamı saat 21.45'te deplasmanda Adanaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun saha içerisinde yaptığı toplantı ile başlayan Bursaspor, ısınmanın ardından, 5'e 2 pres ve top kapma çalışması yaptı. Yaklaşık 2 saat süren antrenmanın son bölümde ise yeşil beyazlı futbolcular taktik içerikli çalışma yaptı.

FURKAN VE AZİZ AYRI ÇALIŞTI

Bursaspor'da sakatlıkları devam eden ve Almanya'da olan Deniz Yılmaz ile Emre Taşdemir katılmadı. Sakatlığı bulunan Tomas Sivok, takımla birlikte çalışmanın tamamında yer aldı. Sakatlığı bulunan Furkan ile bağırsak enfeksiyonu geçiren Aziz Eraltay takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bursaspor, Adanaspor maçı hazırlıklarını yarın basına kapalı olarak yapacağı çalışma ile hazırlıklarını sürdürecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ