MENÜ

Adana Demirspor'dan yazılı açıklama

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, TFF 1. Lig’in ilk haftasında deplasmanda Samsunspor’la yapacakları maçtan 3 puanla ayrılmak istediklerini ifade etti.

Adana Demirspor'dan yazılı açıklama

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre mavi-lacivertlilerin Bolu kampına katılan Sözlü, teknik heyet ve oyuncularla görüştü. Açıklamada görüşlerine yer verilen Sözlü, takımdaki motivasyon ve çalışma hırsından son derece memnun olduğunu, eksik görülen yerlere gerekli takviyeleri en kısa sürede yapacaklarını belirtti.

Takımın lige hazır gireceğini vurgulayan Sözlü, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Hocamızla yapılması gereken takviyeler konusunda sürekli konuşuyoruz. Belirli bölgelere bazı oyuncular var düşündüğümüz. İnşallah takımımızı son takviyelerle güçlendirmeyi planlıyoruz. İlk maç bizim için çok önemli. Deplasmanda oynayacağımız zorlu Samsunspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılıp Adana’ya mutlu dönmek ve taraftarımıza ilk maçımızda 3 puan hediye etmek istiyoruz. Hocamız ve oyuncularımıza güveniyoruz. Antrenmanlar çok zevkli ve iyi bir ortamda devam ediyor. İyi bir başlangıç yapıp bize güvenenleri mahcup etmemek istiyoruz." diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ