MENÜ

Konya'da sezon provası

Süper Final’e ev sahipliği yapacak Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda 20’şer bin Beşiktaşlı ve Galatasaraylı taraftar takımlarını destekleyecek. Deplasman yasağının kaldırılması sonrasında futbolseverler için bu mücadele, bir prova özelliği taşıyacak.

Konya'da sezon provası

Beşiktaş ile Galatasaray’ın karşı karşıya geleceği dev maça, Türkiye’nin son dönemdeki en dikkat çeken stadı Konya Büyükşehir Belediye Stadı ev sahipliği yapacak. Geçen sezon Aykut Kocaman önderliğinde büyük bir başarı elde ederek sezonu şampiyon Beşiktaş ile ikinci Fenerbahçe’nin ardından üçüncü sırada tamamlayan Konyaspor’un yakaladığı bu büyük başarıya mükemmel atmosferiyle büyük katkı sağlayan 42 bin kişilik dev stadyum, A Milli Takım’a da son dönemde bir numaralı stat olarak hizmet verdi.


Beşiktaş Galatasaray Süper Kupa final maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? Galatasaray Beşiktaş muhtemel 11'ler


Yarı yarıya izleyecekler

Konyasporlu taraftarların kombine rekoru kırdığı dev spor kompleksinde bu akşam oynanacak mücadelede yaklaşık 20 bin Beşiktaşlı ve 20 bin Galatasaraylı taraftarlar yarı yarıya bir şekilde Torku Arena’yı dolduracak. Bu akşamki karşılaşma, yeni sezon için de bir prova niteliğinde olacak. Deplasman yasağının kaldırılması sonrasında iki takımın taraftarları, bu sezon ilk kez bir mücadelede birlikte stadyumda yer alacak. Süper Lig’deki maçlarda da bu uygulama devam edecek.


Derbiye bir de böyle göz atın

Haberin Devamı
YORUM YAZ