MENÜ

Kalkavan'dan transfer açıklaması

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, 12 futbolcu transfer ettiklerini, takıma katkı yapacak 4 oyuncu daha transfer etmek istediklerini söyledi.

Kalkavan'dan transfer açıklaması

Teknik direktör Hikmet Karaman'ın istediği 3 ya da 4 oyuncunun transferi için görüşmeleri sürdürdüklerini ifade eden Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, bu isimlerin takıma direkt katkı verecek oyuncular olmasını istediklerini belirtti.

Kalkavan, "Bu işler kolay olmuyor. Geçen sezon son dakikada yapılan transferler bize pahalıya patladı. Örneğin, Nika Dzalamidze bizim için bir kaza oldu. Göndermeye çalışıyoruz ama şu ana kadar olmadı. Oyuncu gitmiyor. Bu nedenle bu sezon öncesi ince eleyip sık dokumaya çalışıyoruz. Hazır futbolcuyu almak hem pahalı hem riskli. Geçen sezon giden oyuncular arasında Eren, Koray ve Deniz'in kalmasını istedik ama olmadı" dedi. Bu sezon hedeflerinin ilk 8 olduğunu ifade eden Kalkavan şunları söyledi:

"Zor bir sezon bizi bekliyor. Tecrübeli takviyeler yapmak zorundayız. Kaynak arayışlarımız devam ediyor. Mali disiplinden asla taviz veremeyiz. Son yılların en titiz transfer çalışmasını hoca ile birlikte yapıyoruz. Hocamızın onayı ile alınan oyuncuların çoğunun maliyeti düşük. Bu sezon transferde sistemi değiştirdik. Birçok genç oyuncuyu gelecek adına yatırım için aldık. Bunu yapmak zorundaydık."

Haberin Devamı
YORUM YAZ