MENÜ

Vodafone Arena Christian Benteke'yle uçacak!

Belçikalı golcüyle el sıkışan Başkan Fikret Orman, yıldız ismin kulübü Liverpool’u da kiralama teklifiyle ikna etmeye çalışıyor. İngiliz ekibiyle ikinci kez pazarlık masasına oturacak olan Orman’ın, kulüp kaynaklarını bu isim için seferber ettiği öğrenildi.

Vodafone Arena Christian Benteke'yle uçacak!

Yeni sezon öncesinde kadrosunu Fabricio Ramirez, Gökhan Gönül ve Adriano Corriera’yla takviye eden Siyah-Beyazlılar, Süper Lig’in başlamasına 9 gün kala forvet transferi konusundaki çalışmalarına hız verdi. Bu konuyla bizzat ilgilenen Başkan Fikret Orman’ın, listesindeki Loic Remy ve Samuel Eto’o gibi isimleri son gelişmelerin ardından bir kenara bırakıp Liverpool’lu Christian Benteke’ye yoğunlaştığı öğrenildi. 25 yaşındaki futbolcu için geçen hafta İngiliz kulübüyle yaptığı görüşmelerden olumlu geri dönüş alan Orman’ın, bu yıldızı kiralık olarak takıma kazandırmayı hedeflediği bildirildi.

Şampiyonlar Ligi için gelecek

Geçen sezon Liverpool formasıyla çıktığı 42 lig mücadelesinde rakip fileleri 9 kez havalandırırken, 3 asistlik de performans sergileyen 25 yaşındaki futbolcunun da, Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle kulüplerin anlaşması halinde Beşiktaş’a gitmek istediği konuşuluyor. Forvet hattında Divock Origi, Danny Ings ve Daniel Sturridge gibi isimlerle yarış halinde bulunan Belçikalı futbolcunun, daha fazla forma şansı bulabileceği için Siyah-Beyazlılar’a geçici transferine yeşil ışık yaktığı konuşuluyor.


Ahmet Nur Çebi: Kapısını çalmayız


Kiralama bedeli ortaya çıktı

Ada temsilcisinin Alman menaceri Jürgen Klopp’un, Benteke’nin takımda tutulmasını istediği ancak kiralama teklifine olumlu baktığı öğrenilirken Başkan Fikret Orman’ın bu hafta tekrar kurmaylarıyla birlikte İngiltere’ye gidip bu transferi sonuçlandırması bekleniyor. Beşiktaş Başkşanı Fikret Orman’ın, kiralama bedeli olarak bu oyuncu için kulübüne 3 milyon Euro’luk bir bedel ödeyeceği de belirtildi.

Orhan Yıldırım

Benteke 'Gelirim' dedi

Haberin Devamı
YORUM YAZ