MENÜ

Rize'de çifte bomba

Transferde atağa kalkan Rize, iki bomba birden patlatmaya hazırlanıyor. Yeşil-Mavililer, Heracles’ten orta saha oyuncusu Bel Hassani ve Romanya’nın Astra takımından kaleci Silviu Lung’la el sıkıştı, iki oyuncuda da imzalar an meselesi.

Rize'de çifte bomba

Oynadığı 7 hazırlık maçından da mağlup ayrılarak taraftarını hayal kırıklığına uğratan, tepkilerin odak noktası olan Çaykur Rizespor’da yönetim düğmeye bastı. Daha önce transferi tamamen teknik direktör Hikmet Karaman’a bırakan Yeşil-Mavili idareciler menacerlerin önerdiği oyuncularla görüşmelere başladı. Hatta iki imza için de kolları sıvadı.

Hollanda’nın Heracles Almelo takımında forma giyen İliass Bel Hassani’yle her konuda anlaşan Karadeniz ekibi kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncu için bonservis pazarlıklarında da sona geldi. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu hem 6 hem de 8 numara pozisyonlarında forma giyebiliyor.

Kaleye Rumen takviye

İtandje sorununu hâlâ çözemeyen Yeşil-Mavililer kaleci takviyesi için de rotasını Romanya’ya çevirdi. Astra’da forma giyen 27 yaşındaki file bekçisi Silviu Lung ile el sıkışıldı. Aynı Bel Hassani’de olduğu gibi Rumen kaleci için de bonservis pazarlığında olan Rizespor yönetimi her iki oyuncuya da hafta sonuna kadar imza attırmak istiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ