MENÜ

Ahmet Nur Çebi: Kapısını çalmayız

Beşiktaş’ın 2 numarası Ahmet Nur Çebi, FANATiK’e önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Nur Çebi: Kapısını çalmayız

Siyah-Beyazlılar’ın İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulüp gündemiyle ilgili olarak FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu. Cumartesi günü Galatasaray’la oynayacakları Süper Kupa finalinden transfer gündemindeki isimlere kadar birçok konuyla ilgili olarak değerlendirmede bulunan Çebi, Mario Gomez’e de sert çıktı. İşte deneyimli yöneticinin sözleri:

‘Galatasaray maçı rövanş olacak’

“Yeni sezonun ilk resmi maçının Galatasaray ile olması çok önemli. Bir anlamda geçen yılın da rövanşı anlamına geliyor. Ayrıca lig öncesi takımların kamp dönemleri ve yaptığı transferlerin takıma uyumlarını görmek adına da en iyi ortam olacak. Herkes durumunu görmüş olacak.”

‘Sosa, doğru karar verdi’

“Sosa ile benim geçmişten gelen ayrı bir yakınlığım var. Biz bir ekip olarak işleri götürüyoruz. Ben de bu çerçevede Sosa ile tüm görüşmeleri yaptım. Konuştuk, sıkıntılarını giderdik. En doğrusunu yaptı. Olumlu karar verdi. Önemli olan iki yıl daha sözleşmesi olan Sosa’nın bu süre içinde göstereceği performans.”

‘Bizde transfer bitmez’

“Şampiyon olduk diye elbette her şey süt liman değil. Normal olarak sıkıntılarımız da oluyor. Bizler zaten bunun için buradayız. Bu tarz sıkıntıları aşma adına çalışıyoruz. Transferlere tüm ağırlığımızı verdik. Santrfor ve stoper önceliğimiz... Ama Beşiktaş’ta transferler bitmez.”


Adım adım imzaya!


‘Beşiktaş kimseye bağlı değil’

“Biz, birkaç kez Gomez’e kalması yönünde istek ve arzumuzu bildirdik. Artık onun kapısını çalmayız. Başkanımz da açıkladı. Artık söz sırası onda. Bunun dışında ‘B’ planımız da devrede. Görüştüğümüz isimler var. Ayrıca Gomez cevap verdiği zaman bizim karşılığımız ne olur orası da belli olmaz. Bir bakmışsınız şartlar oluşur, bugün veya yarın bambaşka birini getiririz. Beşiktaş, hiçbir kişiye bağlı değil, isimler üstünden plan yapmaz.”

‘Gruptan mutlaka çıkacağız’

“Önceliğimiz lig. Ama en büyük hedeflerimizden biri de Avrupa’da kupa kaldırmak. UEFA Kupası’nda bunu yapabiliriz. Sevilla yapıyorsa - ki yaptı - Beşiktaş neden olmasın. Bu konuda kadro yapılanması içindeyiz. Mevcut kadrodan gidecek olan futbolcular olabilir. Yeni katılımlar da olacak. Özellikle iç sahadaki Avrupa maçlarında çok iyi sonuçlar bekliyorum. Devler Ligi’nde gruptan mutlaka çıkacağız.”

Orhan Yıldırım


Mario Gomez'den Türkiye açıklaması!

Haberin Devamı
YORUM YAZ