MENÜ

Son dakika... 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne futbol ailesi de katıldı

Yenikapı'daki "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne spor camiasından isimler de katılırken spor kulüplerimiz yaptıkları paylaşım ile destek verdiler.

Son dakika... 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne futbol ailesi de katıldı

Yenikapı'daki "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne futbol ve spor camiasından isimler de katıldı.

Spor kulüplerimiz ve sporcular sosyal medyadan yaptıkları paylaşım ile "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne destek verdiler.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de bulunduğu ünlü isimler alana geldi.

Kenan Sofuoğlu Sakarya'dan geldi

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Sakarya'nın Akyazı ilçesinden yüzlerce motosikletçi ve Türkiye Motosiklet Federasyonu üyeleri ile birlikte TEM Otoyolu üzerinden İstanbul'a geldi.

Dursun Özbek de alandaki yerini aldı

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta da Yenikapı'daki "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne gelenler arasında yer aldı.

Dursun Özbek, Yenikapı'daki Demokrasi ve Şehitler Mitingi hakkındaki düşüncelerini GSTV'ye aktardı:

"15 Temmuz'da önemli bir badire atlattık. Milletin direnci, demokrasiye inancı, bayrağa bağlılığı hain saldırıyı püskürttü. Direnişin taçlandırıldığı bu günde parti, dil, din, ırk gözetmeksizin Yenikapı'dayız. İlk kez böyle ayrım göstermeksizin meydanlardayız. Bu bayrağa ve vatana bağlılığımızın en güzel göstergesi. Devletini, bayrağını vatanını seven herkes orada. Milletimizin demokrasiye, devlete, bayrağına inancı tam. Tüm dünya böyle bilsin. Ben de bu yüzden oradayım. Gururla kulübümü temsil edeceğim."

Dursun Özbek, 13 Ağustos'ta oynanacak Turkcell Süper Final maçında Beşiktaş ile ortak hareket ederek yaklaşık 2.5 milyon TL gelirin şehit ve gazi yakınlarına bağışlanması ile ilgili soruya, "Spor dostluğu sergilemektir. Sporun bütünleştirici özelliğini göstermek için de Beşiktaş Kulübü ile ortak bir karar aldık. Demokrasi şehitlerinin ailelerine başsağlığı, şehitlerimize ise Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

İşte sporcuların ve kulüplerin yaptıkları paylaşımlar;

Haberin Devamı
YORUM YAZ