MENÜ

Trabzonspor'da şimdiki hedef sağ bek

Transferin en hızlı takımı Trabzonspor, sağ bek takviyesini de sezona yetiştirecek. Gündemde Akpro’dan Tavernier’e kadar birçok isim var. Başkan Muharrem Usta, hocası Ersun Yanal’ın vereceği kararı bekliyor.

Trabzonspor'da şimdiki hedef sağ bek

Şu ana kadar 7 oyuncuyla kadrosunu büyük ölçüde yenileyen ve güçlendiren Trabzonspor’da artık transferin son aşamasına gelindi.

Savunmanın sağına alacağı bir oyuncuyla yeni sezon kadrosunu şekillendirecek olan Karadeniz temsilcisinde 4-5 alternatif içerisinde Toulouse’tan Akpro (23) ve Glasgow Rangers’tan Tavernier’in (25) öne çıktığı biliniyor. Bu konuda fazla aceleci olmayan Bordo-Mavililer’in sezon başlangıcı olan 19 Ağustos’a kadar süreyi sonuna kadar değerlendirmeyi planladığı öğrenildi.

Şu an için savunmanın sağında geçtiğimiz sezon Kayserispor formasıyla çok iyi maçlar çıkarten Zeki Yavru’yu kullanan teknik direktör Ersun Yanal’ın, rekabeti artırmak ve sakatlık-ceza gibi problemlerde büyük sıkıntı yaşamamak için bu adımı attığı da gelen haberler arasında.

Sistem deneyecek

Bugün Macaristan’daki son hazırlık maçını Karabah Wien ile (TSİ 19.30) oynayacak olan Trabzonspor’da, Yanal yeni oyuncuların tamamına şans verecek ve sistem denemelerine başlayacak. Bu noktada gözler, tabi ki Bero, İbanez, Onazi ve Castillo gibi starlarda olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ