MENÜ

Debuchy'de son viraj

Sağ bek arayışları doğrultusunda Mathieu Debuchy ile temasa geçen ve ilk görüşmeden olumlu yanıt alan Galatasaray, Fransız futbolcunun kulübü Arsenal’le de kiralama sözleşmesi konusunda anlaştı. Şimdi 31 yaşındaki futbolcunun sağlık raporları bekleniyor.

Debuchy'de son viraj

Galatasaray hasretle beklediği sağ beke kavuşmak üzere... Martin Linnes’in ümit vermemesi nedeniyle bu bölgeye takviye arayışı içinde olan Sarı-Kırmızılılar, bir süredir Mathieu Debuchy ile temas halindeydi.

Fransız futbolcunun ilk görüşmede yeşil ışık yakmasının ardından kulübü Arsenal’le de temasa geçen Galatasaray Yönetimi’nin, bu konuda da pozitif adımlar attığı öğrenildi. İngiliz kulübünün, Debuchy’yi Galatasaray’a 1 yıllığına kiralama fikrine sıcak baktığı ifade edildi. Galatasaray bunun üzerine bir süredir sakatlığı bulunan 31 yaşındaki oyuncudan sağlık raporlarını istedi. Eğer kronik veya uzun vadeli bir sakatlık bulgusuna rastlanmazsa, bu transferin önümüzdeki hafta içinde tamamlanması bekleniyor.

Linnes değil, Sabri yolcu

Bu arada teknik direktör Riekerink’in, Linnes’ten memnun olmamasına rağmen Norveçli’nin değil, Sabri’nin biletini kestiği öğrenildi. Galatasaray’la yeni sözleşme imzalayan tecrübeli futbolcuyla yolların ayrılmasını isteyen Hollandalı hoca, Linnes’in en azından önümüzdeki dönemde iyi bir fiyata satılabileceğini düşünüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ