MENÜ

'Tudor'un Karabük'ü geliyor'

Juventus’un unutulmaz isimlerinden Igor Tudor, Mavi Ateş’i yeniden alevlendirmeye kararlı. Hollanda kampında FANATİK’e konuşan 38 yaşındaki teknik adam, “Karabükspor’u izleyenler ‘bu takım İgor Tudor’un ekibi’ diyecek. Agresif futbol oynayacağız. Rakiplerimize sürprizlerimiz olacak” diye konuştu.

'Tudor'un Karabük'ü geliyor'

Süper Lig’in yeni ekibi Karabükspor 2. etap kamp çalışmalarını Hollanda’da tamamladı. FANATİK ekibi de Kırmızı-Mavililer’in yanındaydı.

Hırvatistan’ın efsane isimlerinden Igor Tudor yönetiminde yeniden Süper Lig’de boy gösterecek olan Mavi Ateş yepyeni bir takım görünümünde.

Takımdaki son durumu, kampı ve transfer çalışmalarını Tudor ile konuştuk.

Hajduk Split ve PAOK’tan sonra 3. kez hocalık deneyimini yaşayan Hırvat çalıştırıcı kendinden son derece emin.

Söze, “Kendimi anlatmayı pek sevmeyen birisiyim. Sürekli çalışıyoruz. İşimizi sahada göstermek istiyorum. Pazar günleri bunu göstermek benim için keyifli olacak” diyerek başlayan Karabük’ün yeni hocası sözlerini şöyle sürdürdü:

“10 sezon Juventus’ta çok güzel yıllarım geçti. Defansif bir oyuncu olmam, defans oyunu oynatacağım anlamına gelmesin. Elimdeki kadro ve oyuncularımın bana vereceği sinyale göre anlayışımız belli olacak.”

‘3-4-3 deniyoruz’

“Şu an 3-4-3 sistemini benimsiyorum, böyle başladık ama henüz tam takım olarak çalışamadık. Bunun nedeni her 7-8 günde bir aramıza bir oyuncu katıldı. Katılmaya da devam ediyor. Aslında en sonunda yani lig başlarken tam fotoğraf ortaya çıkacak. Galatasaray’la başlayacak olmak zor kesinlikle. Ligin başlamasına 2 hafta var ve tam olarak hazır olmak zor. Takımı sıfırdan kurduk. Umarım 3 oyuncu daha katılacak aramıza.”

‘Süper Lig’i izliyorum’

“Son günlerde neredeyse bütün vaktimi Süper Lig’i izlemeye ayırdım. Galatasaray ve Rize’nin özellikle maçlarını çok yakından izliyorum. Karabükspor’u izleyenler, ‘Bu takım Igor Tudor’un ekibi’ diyecek, bunu garanti ediyorum. Güçlü bir Karabük geliyor. Amacımız bunu Galatasaray’a karşı da göstermek olacak. Seric, Tomas ve Mirkovic gibi yakın arkadaşlarım da burada uzun yıllar oynadılar. Yani Türk futbolu hakkında bilgi sahibiydim geldiğimde. Agresif bir takım olacağız. Atak ve hücum yapmayı çok severim. Rakiplerimize sürprizlerimiz olacak, bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

Tunç Kayacı-Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ