MENÜ

Ronaldo'dan şaşırtan görüntü

Euro 2016'da Portekiz ile şampiyonluk yaşanan ve şu günlerde tatilin tadını çıkaran Cristiano Ronaldo'nun ayak parmakları herkesi şaşkına çevirdi.

Ronaldo'dan şaşırtan görüntü

Portekiz Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası’nda zirveye çıkan Cristiano Ronaldo, sezon öncesi çıktığı tatilde yorgunluk atıyor.

Arkadaşları ile Miami’de tatile çıkan yıldız futbolcu, Real Madrid’in zorlu sezonu öncesi güç depoluyor. Avrupa Şampiyonası finalinde sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Ronaldo bir yandan da tedavisine devam ediyor.

Ancak Ronaldo’nun kaldığı otelin havuz kenarında çekilen bir fotoğraf şaşkınlık yarattı. Havuz başında oturan Portekizli yıldızın ayak tırnakları siyah ojeyle boyanmıştı.

Ronaldodan şaşırtan görüntü



Bu duruma kimse bir anlam veremezken, kimi insanlar “Bu onun sakatlıkta daha çabuk kurtulma yöntemi olabilir” diyerek işi dalgaya vurdular.

Ronaldo’nun Ibiza’da annesi ve çocuğu ile geçirdiği tatilin ardından Miami’de arkadaşları ile gittiği tatil birçok dedikoduyu da beraberinde getiriyor.


Cristiano Ronaldo, Eiza Gonzales ile yine yakalandı!


Arkadaşlarının yanı sıra henüz kim olduğu bilinmeyen renkli gözlü bir sarışın ile tatiline devam eden Portekizli yıldızın yeni bir aşka yelken açmış olabileceği de konuşuluyor.

Ayrıca Portekizli futbolcunun, el tırnaklarını yediği de dikkatlerden kaçmadı.

Ronaldodan şaşırtan görüntü



Haberin Devamı
YORUM YAZ