MENÜ

'Nokta transferler yapmak istiyoruz'

Şanlıurfaspor’da transfer çalışmaları -

'Nokta transferler yapmak istiyoruz'

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor’da futbol şube sorumlusu Giray Küçük, nokta transferler yapmak istediklerini belirtti.

Giray Küçük, yaptığı yazılı açıklamada, sarı-yeşilli ekibin ikinci etap hazırlıklarını teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde Erzurum’da sürdürdüğünü hatırlattı.

Takıma katkı sağlayacak futbolcuları transfer etmeye çalıştıklarını ifade eden Küçük, her bölge için çok sayıda alternatif futbolcuyla görüştüklerini aktardı.

Özellikle forvet ve orta saha için transfer yapmak istediklerini vurgulayan Küçük, "Daha önce anlaştığımız futbolcular da vardı, bunlarla sözleşmelerimizi hızlı bir şekilde imzaladık. Kamp döneminde çok sayıda futbolcu talepleri oluyor. Bu seneki yeni yönetim ve teknik heyetle kılı kırk yararak futbolcuları gözlemliyoruz, izliyoruz ve transfer yapıyoruz. Bir bölgeye en az 40-50 isim geliyor. Bizler de sabahlara kadar onları izliyoruz. Bir transferi yapmak için hocalarımız ve bizler çok uzun uğraşlar veriyoruz, nokta transferler yapmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kulübün mali bütçesini zorlamayacak transferlere önem verdiklerini anlatan Küçük, uzun yıllar takıma hizmet edebilecek futbolcuları seçmeye çalıştıklarını söyledi. Kampta futbolcular arasında samimi bir havanın olduğunu gözlemlediklerine de değinen Küçük, taraftarın kaybetse dahi alkışlayabileceği bir takım oluşturmak istediklerini kaydetti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ