MENÜ

Muhteşem ikili

1988 Seul’dan bugüne kadar 7 olimpiyatta 29 sporcuyla temsil edildiğimiz olimpiyat tarihinde, 2016 Rio’da da 2 sporcumuz mücadele edecek. Ancak en gurur verici unsur; 17 yaşındaki Mete Gazoz ile 18 yaşındaki Yasemin Ecem Anagöz’ün genç yaşlarına rağmen olimpiyat tecrübesi yaşamaları olacak.

Muhteşem ikili

1988 Seul’dan bugüne kadar 7 olimpiyatta 29 sporcuyla temsil edildiğimiz olimpiyat tarihinde, 2016 Rio’da da 2 sporcumuz mücadele edecek.

Ancak en gurur verici unsur; 17 yaşındaki Mete Gazoz ile 18 yaşındaki Yasemin Ecem Anagöz’ün genç yaşlarına rağmen olimpiyat tecrübesi yaşamaları olacak.

64 sporcu arasında madalya şansı arayacak ‘Muhteşem ikili’nin çeyrek finale kalması bile bizim için büyük başarı. Mete ve Yasemin’in çok genç sporcular olduğunu vurgulayan Okçuluk Milli Takımı Başantrenörü Göktuğ Ergin “Olimpiyatlara genç sporcularla gitmek avantaj çünkü kötü deneyimleri yok. Bu noktaya hep iyi sonuçlar alarak geldiler. Kaybetmeyi bilmeyen, iyi tecrübeler biriktiren iki sporcumuz var. Altın madalya için herkesin 64’te bir ihtimali var. Şansımız yüksek gözüküyor. Sporcularımızın form durumları iyi” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ