MENÜ

Gonzalo Higuain, pizza borsasını da etkiledi

İtalya'nın Serie A ekibi Napoli'den ayrılıp Juventus'a katılan Gonzalo Higuain'nin bu hamlesi, şehirdeki pizza fiyatlarını da yakından etkiledi.

Gonzalo Higuain, pizza borsasını da etkiledi

Napoli'de bir pizzaci, şehrin takımından Juventus'a transfer olan yıldız oyuncu Higuain'in yeni kulübündeki ilk sakatlığında, müşterilerine 1 euroluk pizza ikram edeceğini açıkladı.

Arjantinli oyuncu, 2013'te Real Madrid'den Napoli'ye transfer olmuş ve burada geçirdiği 3 sezon içinde devleşmişti. Geçtiğimiz sezon rekor kırarak Serie A'nın gol kralı olan 28 yaşındaki forvet, 90 milyon euro karşılığında Tornio ekibiyle 5 yıllık anlaşma imzaladı.

Çok geçmeden Napoli'li hayranlar Higuain'i nankörlük ve hainlikle suçladı. Formaları yakılıp çöpe atılan yıldız oyuncunun sakatlanmasını dört gözle bekleyen fanatik bir pizzacı, Arjantinli'nin Juventus formasıyla yaşayacağı ilk sakatlığı sahibi olduğu restorantta müşterilerine 1 euroluk pizza ikram ederek kutlayacağını açıkladı.

Haberi sevinçle karşılayan Napolillier, görünüşe bakılırsa eski yıldız oyuncularının sakatlanmasını ve bu anı ucuz pizza yiyerek kutlamayı dört gözle bekliyor.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ