MENÜ

Trabzonspor'a Koreli golcü!

ABD’de Zardes için temaslar sürüyor ancak Fırtına işi şansa bırakmaya niyetli değil. Her duruma karşı Porto’nun Koreli golcüsü Hyun-Jun Suk’u yedekte tutan yönetim, aksilik yaşanması halinde genç golcüyü transfer edecek.

Trabzonspor'a Koreli golcü!

Transferde işi sağlam tutan ve forvet hattı için ince eleyip sık dokuyan Trabzonspor’da sürpriz bir isim gündeme geldi. Zardes için ABD’de temaslarını sürdüren yöneticilerin her ihtimale karşı Porto’da forma giyen Güney Koreli golcü Hyun- Jun Suk ile temas halinde olduğu öne sürüldü. Portekiz ekibine 25 yaşındaki oyuncuyu kiralamak için teklif sunduğu kaydedilen Trabzonspor’un Güney Koreli futbolcu ile de her konuda anlaşmaya vardığı belirtildi.

Gelen teklifler kabul edilecek

Alternatif Suk!

Porto ile pazarlıkların transferin son gününe kadar sürdürmeyi planlayan Bordo- Mavili yöneticiler, Toivonen ve Zardes transferlerinde aksilik yaşanması durumunda Koreli golcüyü Trabzon’a getirecek. Kariyerinin büyük bir kısmını Portekiz Ligi’nde geçiren Suk, şu ana kadar çıktığı 153 maçta 40 gol atmayı başardı. Güney Kore Milli Takımı’nın da formasını giyen 1.91’lik dev golcünün 8 maçta 3 golü bulunuyor.

Trabzonspor Zardes'i de transfer ediyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ