MENÜ

Galatasaray yönetimi gaza bastı! 4 transfer birden...

Teknik direktör Jan Olde Riekerink’in “Transferler haftaya gelecek” açıklamasının ardından Özbek yönetimi gaza bastı. Sarı-Kırmızılılar cuma gününe kadar en az 2, şartların oluşması halinde ise 4 oyuncuya birden imza attırmayı hedefliyor.

Galatasaray yönetimi gaza bastı! 4 transfer birden...

Önümüzdeki sezonun hazırlıkları kapsamında önce İsviçre’de ardından da Danimarka’da kamp yaptıktan sonra İstanbul’a dönen Galatasaray’da forvet ve ön libero bölgesine yapılmak istenilen transferlerde hala mutlu sona ulaşılamadı. Ancak Beşiktaş’la oynanacak Süper Kupa maçı ve ligin başlamasına az bir süre kaldığının farkında olan Özbek yönetiminin, bu hafta içerisinde bombaları patlatmaya hazırlandıkları öğrenildi.

Yeniden Rodallega!

Teknik direktör Jan Olde Riekerink’in, “Transferler haftaya gelecek” şeklindeki sözlerinin ardından vites arttıran Sarı-Kırmızılı kurmayların, önümüzdeki cuma gününe kadar en az 2, şartların oluşması halinde ise 4 oyuncuya imza attırmayı planladıkları kaydedildi.

Tarık’a mesaj: Artık git...

2 FORVET, 2 ÖN LİBERO

Takıma mutlak suretle forvet ve ön libero takviyesi yapmak isteyen G.Saray yönetimi, takım içi rekabetin artması ve olası sakatlık durumlarını göz önünde bulundurarak bu bölgelere ikişer oyuncu almayı düşünüyor.

Emre Taşdemir ısrarı sürüyor

Golcü konusunda Everton’dan Oumar Niasse ve M.City’nin kadroda düşünmediği Wilfried Bony için kiralama teklifinde bulunan Sarı- Kırmızılı idarecilerin, oyuncuların kulüplerinden haber bekledikleri bildirildi.

Son çare Bas Dost

Ön libero transferinde ise, Celtic’de forma giyen Stefan Johansen, Leicester City’den Gökhan İnler ve Liverpool’lu Lucas Leiva ile ilgilenen Cimbom’un, bu oyunculardan ikisini birden almak istediği öğrenildi.

Kaynak: Habertürk

Lucas Leiva geliyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ