MENÜ

Şenol Güneş'ten Balotelli açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3-0 kazanılan Eibar maçının ardından açıklamalarda bulundu. Güneş, takımdan ayrılan Sosa ve Gomez hakkında açıklama yaparken, İtalyan futbolcu Mario Balotelli hakkındaki görüşlerini de belirtti.

Şenol Güneş'ten Balotelli açıklaması

Beşiktaş'ın deneyimli Teknik Direktörü Şenol Güneş, Avusturya'da oynanan ve Beşiktaş'ın 3-0 kazandığı Eibar maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Balotelli hakkında olumlu görüşüm yok"

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Güneş, medyada adı sıkça Beşiktaş ile anılan Balotelli hakkında, "Balotelli'yi bana sordular. olumlu bir düşünce belirtmedim ifadesini kullandı.

"Sosa yanlış yaptı"

Takımdan ayrılmak istediğini açıklayan Arjantinli Sosa hakkında da konuşan deneyimli teknik direktör Sosa dahil geçen sezon düzenli oynayan hiçbir oyuncunun gitmesini istemediğini belirtti.Güneş, "Jose Sosa'nın en azından kampta olması lazımdı. Kararına saygı duyuyorum ama yanlış yaptı. Jose Sosa için başkanla konuştuğumda 'Futbol hayatı biter ama asla gitmeyecek' dedi. Devamını bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

"Gomez umarım pişman olmaz"

Türkiye'deki siyasi olaylar nedeniyle takımdan ayrıldığını açıklayan Mario Gomez hakkında da açıklamar yapan Güneş, " Gomez buraya geldiğine pişman olmadı, umarım gittiğine de pişman olmaz" yorumunda bulundu.

Beşiktaş 3-0 Eibar

Haberin Devamı
YORUM YAZ