MENÜ

Johan Elmander: Aramıza zaman ve mesafe girmedi

2011-12 sezonu öncesi Galatasaray'a imza atan, arka arkaya 2 şampiyonluk yaşadıktan sonra Norwich City'ye transfer olan Johan Elmander, açıklamalarda bulundu.

Johan Elmander: Aramıza zaman ve mesafe girmedi

Galatasaray'ın Göteborg'da kamp yaptığı Clarion Hotel'de takımı ziyaret eden Johan Elmander, arkadaşlarıyla sohbet ettikten sonra GS TV muhabiri Deniz Gülen'in sorularını yanıtladı. 2 senedir Brondby'de oynayan ancak yakın bir geçmişte Göteborg ile anlaşan Johan Elmander, Galatasaraylı dostları için, "Birkaç senedir uzağım ama arkadaşlarımı burada görünce çok mutlu oldum. Araya mesafe ve zaman girmemiş gibi. İlişkilerimizin sıcaklığı devam ediyor" dedi.

Galatasaray'ı gerek televizyondan gerek Türkiye'deki arkadaşları aracılığıyla takip etmeye devam ettiğini söyleyen İsveçli oyuncu, son olarak takımımızın Aarhus ile yaptığı maçı yerinde izlemişti. Elmander'in Galatasaray ve Galatasaraylı eski arkadaşları için kullandığı cümleler şöyle:

"4 yıldızı ilk takan takım olmak çok önemliydi. Galatasaray'ın bunu başardığını görmek benin için gurur ve mutluluk verici. Bu; takım, taraftar ve camia için çok önemliydi."

"Ulu Johan hitabı beni mutlu eden bir hitap. Takıma ve taraftara hep iyi şekilde hizmet vermek için mücadele ettim. Demek ki bu görevimi iyi şekilde yerine getirdim ki bana bu unvanı verdiler. Benim futbol felsefem; her maç iyi olamazsınız ama en azından sahaya çıkıp kanınızın son damlasına kadar mücadele edebilirsiniz. Bunu forma, taraftar ve kulübe saygı duyduğunuz için yapmak zorundasınız. Taraftarı mutlu etmeniz gerekiyor. Çünkü maaşınızı taraftar ödüyor."

"Fenerbahçe'nin sahasında kupa kaldırdığımız anları ve Türk Telekom Arena'da Fenerbahçe'ye attığım golü halen unutamıyorum."

"Muslera çok iyi bir insan, çok iyi bir arkadaş. Uzun zamandır da performans anlamında çizgisini koruyan bir kaleci. Selçuk İnan'ın ise oyun görüşü inanılmaz. Saha içinde kimsenin göremediklerini görebiliyor. Topla dans ediyor sanki. Sneijder Avrupa'nın en iyi orta sahalarından. Uzun yıllardır da bu böyle. Şut atma özelliği ise sanki bir silah gibi."

"2011-2012 sezonu şampiyonluğu ve Florya'daki kutlamalar bir rüya gibiydi. Küçük çocuklar bile sevinçten ağlıyordu. O an başka bir dünyadaydım, gerçek değil gibiydi. O anları hiç unutmayacağım."

Haberin Devamı
YORUM YAZ