MENÜ

Galatasaray Manchester United maçı saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray Manchester United, hazırlık mücadelesinde bu akşam karşı karşıya geliyor. Mourinho ile birlikte yeni bir döneme giren Manchester United'da, Zlatan Ibrahimovic, Rooney ve Henrik Mkhitaryan gibi yıldızlar, Sarı-Kırmızılılar'a karşı önemli bir provaya çıkacak. Riekerink'le birlikte daha mücadeleci bir takım olma hüviyeti kazanmak isteyen Galatasaray, Kırmızı-Şeytanlar'a karşı boy gösterec

Galatasaray Manchester United maçı saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray Manchester United, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İsveç'te karşı karşıya geliyor.

Takımın başında Jose Mourinho'yu getiren, Zlatan Ibrahimovic ve Henrikh Mkhitaryan gibi yıldızları kadrosuna katan Manchester United, Riekerink'le birlikte yeni maceraya yelken açan Galatasaray Göteborg'un Ullevi Stadyumu'nda kozlarını paylaşıyor.

GALATASARAY MANCHESTER UNİTED SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Manchester United Galatasaray arasında oynanacak hazırlık maçı bu akşam TSİ 20.30'da başlayacak. Karşılaşma D-Smart ekranlarından naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER:

Galatasaray: Muslera, Linnes, Chedjou, Hakan Balta, Carole, Selçuk, Dzemaili, Sneijder, Bruma, Sinan, Berk İsmail

Manchester United: De Gea, Darmian, Smalling, Tuanzebe, Blind, Fellaini, Scheiderlin, Mkhitaryan, Martial, Rooney, Ibrahimovic

7.KEZ KARŞILAŞACAKLAR

Galatasaray ve Manchester United, daha önce tarihlerinde 6 kez karşılaştı. Bu maçlarda Galatasaray 1 kez galip gelirken, United 2 kez sahadan zaferle ayrıldı, 3 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ