MENÜ

Johansen Galatasaray'a geliyor!

Aslan’ın ön libero adaylarından Johansen, Celtic’in Astana ile deplasmanda oynadığı Şampiyonlar Ligi eleme turu maçına götürülmedi. Hocası Rodgers, İskoç futbolcunun sakat olmadığını söylerken, İngiliz medyası Galatasaray’ın transferde sona geldiğini öne sürdü.

Johansen Galatasaray'a geliyor!

Celtic önceki akşam Kazakistan temsilcisi Astana ile deplasmanda Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk tur maçına çıkarken, takımın ilk 11oyuncusu Stefan Johansen kadroda yer almadı. Bu gelişmenin Galatasaray’ı ilgilendiren kısmı ise İskoç futbolcunun uzun süredir Sarı- Kırmızılı kulübün transfer listesinde bulunuyor olması. 1-1 biten karşılaşmanın ardından konuşan Celtic Teknik Direktörü Brandon Rodgers, Johansen’in herhangi bir sakatlığının bulunmadığını ve tamamen kişisel nedenlerden ötürü Kazakistan’a götürülmediğini açıkladı.

Galatasaray'da kadroya 'yaş' ayarı!

Bu gelişme, İngiliz medyası tarafından İskoç futbolcunun artık Galatasaray’a çok yakın olduğu şeklinde yorumlandı. 25 yaşındaki ön liberonun, Galatasaray’da Melo’nun boşluğunu doldurması hedefleniyordu.

Galatasaray'da kriz sona erdi!

Haftaya son çıkarma

Daha önceden yapılan planın aksine, yeni transferin Danimarka kampına yetişmesi artık mümkün görünmüyor. Zira Sarı-Kırmızılılar yarın İsveç’te oynanacak Manchester
United maçının ardından İstanbul’a dönecek. Yöneticilerin de, en azından sezon başlamadan Johansen’i İstanbul’a getirebilmek adına, pazartesi günü Ada’ya çıkarma yapacağı öğrenildi. Bu görüşme sonrası transferdeki son detayların olumlu ya da olumsuz şekilde halledilmesi bekleniyor.

Sneijder bambaşka olacak!

Haberin Devamı
YORUM YAZ