MENÜ

İşte Emenike'nin sırrı!

Panathinaikos ile Kadıköy’de oynanan hazırlık maçında ağır sözlerle Emenike’yi protesto edenler savcılığa şikayet edildi. Kulübünün kendisini sahiplenmesi özgüvenini geri getirdi. Güvenli ve rahat şekilde sahaya çıktı, gollerini sıraladı.

İşte Emenike'nin sırrı!

Fenerbahçe’nin 2-1 kazandığı Monaco maçında, Emenike muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Sarı lacivertli formayla ilk resmi maçında iki golle yıldızlaşan Nijeryalı’nın arkasında duran Aziz Yıldırım ise onun çıkışında önemli bir rol oynadı. Başkan Yıldırım, Emenike’den çok umutluydu ve sezon başında “Takımın yıldızı o olacak. Teklifler var ama onu satmayacağım” diyordu. Yıldırım, Emenike’nin kazanılması konusunda kararlıydı. Yönetimdeki arkadaşlarını da hocaları Pereira’yı da bu konuda ikna etti. Emenike’nin yıldızlaşacağına inanıyordu.Son derece duygusal bir yapıya sahip olan Emenike ile de sürekli konuşarak onu motive etti. Önemli olduğunu hissettirdi...

Mehmet Demirkol: Fenerbahçe'de diziliş çok da fazla değişmedi

ÜZERİNDEKİ BASKI KALKTI

Panathinaikos ile Kadıköy’de oynanan hazırlık maçına Emenike ilk 11’de başladı ve iki golle maçın yıldızı olmayı başardı. Ancak bu durum yine de taraftarı mutlu etmedi. Emenike sahadan çıkarken tribünlerin bir kısmı tarafından yuhalanmıştı. Yıldırım küplere bindi. Hemen kulübün hukukçularına haber vererek Emenike’ye hakaret edenlere hukuki yollardan girişimler yapılmasını istedi. Emenike’ye küfür eden bir kaç taraftar Panathinaikos maçının ardından savcılığa şikayet edildi. Böylece taraftarın, futbolcu üzerindeki baskısını da ortadan kaldırmışlardı.

Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nde zorlu rakipler bekliyor!

GEÇMİŞE SÜNGER ÇEKTİ

YAŞANANLAR Emenike için özgüven kaynağı olmuştu. Kendisini Fenerbahçe’ye geldiğinden beri bu kadar rahat, bu kadar güvenli hissetmemişti belki de. Taraftar stresi bitirilince, kendine geldi. Geçmişte yaşadığı sıkıntılara sünger çekti ve Monaco maçında bambaşka bir kimlikle sahadaydı. Bu kez hem taraftar ona sahip çıktı hem o müthiş bir konsantrasyonla takımını galibiyete taşıdı.

Kaynak: Hürriyet

‘Monaco’nun celladı Emenike oldu’

Haberin Devamı
YORUM YAZ