MENÜ

Fabricio Ramirez: Beşiktaş doğru adres

Kartal’ın yeni kalecisi Fabricio Ramirez, Siyah-Beyazlılar’ı önemli başarılar yaşamak için tercih ettiğini söyledi. 28 yaşındaki eldiven, “Beşiktaş tercihini yaptığım için gayet mutluyum. Şu an harika durumdayım. Sakatlığım geride kaldı” diye konuştu.

Fabricio Ramirez: Beşiktaş doğru adres

Beşiktaş’ın yeni transferlerinden Fabricio Agosto Ramirez, kadroda bulunan Tolga Zengin ve Denys Boyko ile rekabet içinde olacaklarını ve performanslarıyla teknik heyetin işini olumlu anlamda zorlaştırmaları gerektiğini vurguladı. Leogang’ta gazetecilerin sorularını yanıtlayan tecrübeli kaleci, “Tabii ki her kaleci oynamak ister. Kimi oynatacağına teknik direktörümüz karar verir. Hocamız kimi oynatmamaya karar verirse onun sıkı şekilde çalışmaya devam etmesi gerekiyor. Amacımız teknik direktörümüze olumlu anlamda zorluk çıkarmak, onun kararını zorlaştırabilmek. Ben de bu hedefle buraya geldim” dedi.

‘Tedavi sürecini iyi geçirdim’

Uzun süre İspanya’nın Deportivo takımında forma giyen tecrübeli kaleci, “Yeni deneyim yaşamak için transfer kararı verdim. Sakatlık geçirdim. Belli bir tedavi süreci oldu, gayet iyi durumdayım. Beşiktaş tercihini yaptığım için gayet mutluyum. Teknik ekip ve oyuncular işimi kolaylaştırmak için ellerinden geleni yaptılar. Doğru tercih yaptığımı burada fark ettim” ifadelerini kullandı. Sık sakatlandığı yönündeki haberlere değinen yeni transfer, “Şu an harika durumdayım. Sakatlığım geride kaldı. Birkaç ay oynayamadım. Tedavi sürecini gayet iyi geçirdim. Burada devam ettim” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ