MENÜ

Dortmund'da Emre Mor fırtınası

Euro 2016’nın parlayan yıldızı Emre Mor’un Dortmund macerası mükemmel başladı. Şans bulduğu United ve City maçlarında harikalar yaratan milli yeteneğimiz, Almanlar’ı kendine hayran bıraktı, daha şimdiden ‘Dortmund’un geleceği yorumları yapılmaya başlandı.

Dortmund'da Emre Mor fırtınası



Alman otoritelerin ‘Borussia Dortmund’un geleceği’ gözüyle baktığı Emre Mor’un yeni kulübündeki macerası mükemmel başladı. Euro 2016’da ortaya koyduğu enfes futbolla bütün Avrupa’ya kalitesini ispatlayan A Milli yıldızımız, kulübüyle çıktığı 2 önemli hazırlık maçında da bir kez daha dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İngilizler’i dize getirdi

Dortmund Teknik Direktörü Thomas Tuchel’in Manchester United ve Manchester City maçlarında şans tanıdığı 19 yaşındaki genç yetenek, iki İngiliz kulübüne karşı oldukça etkili oynadı. United maçında oyuna 63. dakikada dahil olan Emre’nin bütün hücum organizasyonlarının içinde olduğu dikkatlerden kaçmazken, esas patlamayı ilk 11 başladığı Manchester City maçında yaptı. Genç yetenek slalomları, pasları ve enerjisiyle yeni sezon öncesi umut aşıladı.

‘Takımın geleceği’

Görev aldığı ilk yarıda 21 kez topla buluşan ve takımının tek isabetli şutunu atan Emre, kendisine güvenen Thomas Tuchel’i bir hayli memnun etti. Alman basınında, iki maç sonrası yapılan analiz haberlerde Emre Mor ve bir başka yeni transfer Dembele için, “Her iki oyuncu da dünya çapında standartla sahip. Emre Mor ve Dembele, Dortmund’un gelecekteki iskelet kadrosunu oluşturacak potansiyele sahip” denildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ