MENÜ

‘Daha önce yaptık yine yapabiliriz!'

Monaco’nun internet sitesinde yer alan haberde, daha önce ilk maçı 2-1 kaybetmelerine rağmen Avrupa kupalarında  2 kez turu geçtikleri belirtilerek, “Bunu yine başarabiliriz” denildi.

‘Daha önce yaptık yine yapabiliriz!'

Kırmızı-Beyazlılar, ilk maçta alınan 2-1’lik yenilgiye rağmen turu geçme konusunda kendilerine son derece güveniyor.

Kulübün internet sitesinde istatistiki bir habere yer verildi. OPTA’nın istatistiklerine göre ilk karşılaşmayı 2-1 kaybeden takımların yüzde 50’sinin mutlu sona ulaştığı bilgisi paylaşıldı. Haberde ayrıca, Monaco’nun daha önce Avrupa kupalarında 2 kez 2-1’den turu çevirdiği hatırlatıldı.

Fransız ekibi, 2003-04’te Şampiyonlar Ligi’nde Lokomotiv Moskova’ya 2-1 kaybedip, rövanşta 1-0 kazanarak adını çeyrek finale yazdırmış, o sezon finale kadar çıkmıştı. 1979-1980’de ise Şampiyon Kulüpler Kupası’nda Shakhtar’a 2-1 yenilen Kırmızı-Beyazlılar, sahasında rövanşı 2-0 kazanarak turu geçen taraf olmuştu. Fransız taraftarlar da sosyal medyadaki yorumlarında bu maçları hatırlatarak, “Daha önce yakaladığımız bu başarıyı yeniden tekrarlayabiliriz” sözleriyle takımlarına güvendikleri belirtti.

Falcao’ya çok güveniyorlar

Kolombiyalı yıldız, hazırlık maçlarındaki performansıyla bu sezon takımın en önemli gol silahı olacağını göstermişti. Tecrübeli forvet, Kadıköy’deki karşılaşmada da Monaco’nun tek golünü kaydetti. Hem Fransız basını, hem de Kırmızı-Beyazlı takımın taraftarları yaptıkları yorumlarda, “Falcao her şeyi değiştirebilir” ifadelerini kullandı. 30 yaşındaki forvetin Avrupa kupalarında çıktığı 43 maçta 39 golü bulunuyor.



Monaco-Fenerbahçe maçını Artur Soares Dias yönetecek

Haberin Devamı
YORUM YAZ