MENÜ

Cenk Tosun: Yine şampiyon olacağız

Cenk Tosun, yeni sezonda Süper Lig’deki mutlu sonu tekrarlayacaklarına inandıklarını söyledi. 24 yaşındaki futbolcu, “Her takımda gidenin yeri doldurulabilir. Biri gider, biri gelir. Bu takım bozulmazsa ve iyi transferler yapılırsa bu sezon yine şampiyon oluruz” dedi.

Cenk Tosun: Yine şampiyon olacağız

Siyah-Beyazlılar’ın başarılı golcüsü Cenk Tosun, dün Leogang kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İlk olarak teknik direktör Şenol Güneş’in antrenman metotlarıyla ilgili olarak konuşan 24 yaşındaki futbolcu, “Yorgunluğumuza değeceğini umuyoruz. Geçen sezon sonlara doğru yorulmadık. Hoca doğru yükleme yapıyor, şimdi yorulmamız normal. Bunlar güzel yorgunluklar. İnşallah sakatlık vermeden son maçı da geçirip İstanbul’a mutlu döneriz” ifadelerini kullandı. Mario Gomez’in takımdan ayrılmasına değinen Cenk Tosun, “Ben kendi işime bakıyorum. Transfer, yönetimin bileceği iş. İlk geldiğimde Demba Ba, ikinci sezonumda Gomez vardı. Başkanımız forvet alınacağını söyledi. Ben, kendi işime bakarım. Kim faydalı olacaksa o oynasın” diye konuştu.

‘Takımdaki hava yine çok güzel’

Gomez’in gidişinin kendilerini etkilemeyeceğini kaydeden Cenk, “Takımdaki hava yine çok güzel. Her takımda giden, gelen olacaktır. Herkesin yeri doldurulabilir. Biri gider, biri gelir. Bu takım bozulmazsa ve iyi transferler yapılırsa bu sezon yine şampiyon oluruz” sözlerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ