MENÜ

Beşiktaş'ın ilginç transfer planı!

Beşiktaş'ın alacağı futbolcuları ya Mario Gomez’de olduğu gibi satın alma opsiyonlu kiralama formulüyle ya da Adriano Correia’daki gibi fazla bonservis bedeli ödemeden renklerine bağlayacak.

Beşiktaş'ın ilginç transfer planı!

Beşiktaş yönetimi transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor... Siyah-beyazlıların gündeminde bir stoper ve bir de santrfor transferi var. Başkan Fikret Orman ve kurmayları listedeki oyuncularla büyük bir gizlilik içinde görüşmelerini sürdüyor.

UEFA Finansal Kontrol Komitesi ise yapılan anlaşma gereği oyuncu satışı veya kiralamasından elde ettiği gelir kadar bonservis harcaması yapabilen Beşiktaş yönetimi, bu çerçevede kaliteden de asla ödün vermeden transfer yapmanın yollarını arıyor.

ManU’dan Oğuzhan’a 16.8 milyon Euro

Siyah-Beyazlılar bu noktada da planını belirledi. Kartal’ın şu aşamada iki ayrı taktiği var. Bunlardan ilki Mario Gomez’de olduğu gibi satın alma opsiyonuyla oyuncuyu kiralama. Hatırlanacağı üzere Beşiktaş, geçen sezon başında Alman yıldızı alırken Fiorentina’nın Gomez’in maliyetinden kurtulma isteğini koz olarak kullanmış ve ilk etapta İtalyan ekibinin 9 milyon Euro istediği Panzer’i bonservis bedeli ödemeden kiralayarak kadrosuna dahil etmişti.

Beşiktaş'ta Leogang kabusu sürüyor

ARAYIŞ SÜRÜYOR

Yönetimin ikinci planı da Adriano Correia transferinde olduğu gibi düşük bonservis ücreti ödeyerek futbolcuyu renklerine bağlamak. Siyah-beyazlılar kadrosunda Jordi Alba’yı bulunduran ve bir de Lucas Digne’yi alan Barcelona’da Adriano’nun rotasyonda 3. sıraya düştüğünü görüp atağını yaptı. Sambacı’nın kulübüyle iyi ilişkisi olmasını da avantajına çeviren yönetim, Katalan ekibinin tecrübeli sol beke ayrılması için kolaylık sağlamasıyla sadece 600 bin Euro bonservis bedeli karşılığında transferi bitirdi.

'Geri dön Mario'

Siyah Beyazlılar şimdi de bu iki plandan birine uyacak isimler arıyor. Bütçenin darlığı sebebiyle sabırlı olmak zorunda olan siyah-beyazlılar, gerekirse transferin son gününe kadar bekleyecek.

Kaynak: Vatan

Haberin Devamı
YORUM YAZ