MENÜ

..Ve Pereira değiştirdi: 3-5-2

Portekizli teknik adam, hazırlık maçlarında denediği yeni oyun kurgusu 3-5-2’yi ilk kez bir resmi maçta dün akşam Monaco’ya karşı hayata geçirdi. Sarı-Lacivertliler’in, yeni oyun formasyonuna uyum sağlamaya başladığı dikkat çekti.

..Ve Pereira değiştirdi: 3-5-2

Sarı-Lacivertliler’in Portekizli teknik adamı Vitor Pereira, Topuk Yaylası kampındaki bir basın toplantısında, Euro 2016 ’da Galler ve İtalya ’nın başarıyla uyguladığı 3-5-2 sistemini yeni sezonda deneyeceğini açıklamıştı.

Hazırlık maçlarında takımını bu dizilişle oynatan ve memnun kalan 48 yaşındaki çalıştırıcı, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turu ilk maçında dün akşam karşı karşıya geldikleri Monaco mücadelesinde de ekibini bu oyun formasyonuyla sahaya sürdü. Futbolcuların, bu kurguya uyum sağlamaya başladığı dikkatlerden kaçmadı.

Sadece 3 isim kaldı

Geçen sezonu Türkiye Kupası’nda Galatasaray karşısında oynadığı final maçıyla tamamlayan Sarı-Lacivertliler’in 26 Mayıs’taki karşılaşmasının kadrosundan dün akşam Monaco karşısında sadece 3 futbolcu ilk 11’deydi.

Kadroda Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza, Simon Kjaer’in dışında farklı 8 futbolcu yer aldı. Ertuğrul, Ozan, Fernandao’nun yanı sıra, kiralıktan dönen Emmanuel Emenike ve Salih Uçan ile yeni transferler Van der Wiel, Martin Skrtel ve Roman Neustadter kadrodaydı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ