MENÜ

Sneijder bambaşka olacak!

Yeni sezona 2.3 milyon Euro tutarındaki ceza şokuyla başlayan Sneijder, buna karşın hazırlık kamplarının en hırslı ismi olarak dikkat çekmişti. Hollandalı yıldız, Galatasaray adına bu sezonun bambaşka olacağına inanıyor

Sneijder bambaşka olacak!

Wesley Sneijder tatiline devam ederken, kulüp yönetimi tarafından kesilen 2.3 milyon Euro’luk cezayla sarsılmıştı. Buna rağmen kampa katılan ve hazırlık döneminde hırslı futboluyla göz dolduran Hollandalı yıldız, takım arkadaşlarına da sahip çıkmasıyla dikkat çekiyor.

Özellikle Bruma’yı adeta kanatları altına alan 32 yaşındaki oyuncu, Riekerink yönetiminde yeni sezonun bambaşka olacağına inanıyor.

Ceza ve transfer konularında konuşmaktan çekinen ve sadece Galatasaray’ın başarısına konsantre olduğunu belirten Sneijder, yakın çevresiyle yaptığı konuşmalarda, “İyi bir takımız. Geçen sezon yaşanan sorunları bu sezon yaşamazsak çok büyük başarılara imza atarız” ifadelerini kullanıyor.

‘En kolay yol şampiyonluk’

Deneyimli futbolcu, takımda çok yetenekli gençler olduğunu belirtirken, “Tecrübeli ve genç oyuncular uyumlu bir şekilde bir araya geldiğinde bunu başarıya çevirmek kolay olabilir. Hedefimiz yine şampiyonluk. Gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmak zorundayız. Bunun en kısa yolu da şampiyon olmaktan geçiyor” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ