MENÜ

Sadi Tekelioğlu: Muharrem Usta, görevde olmamdan rahatsızlık duydu

Sadi Tekelioğlu, görevi bıraktığı yönünde yapılan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Sadi Tekelioğlu: Muharrem Usta, görevde olmamdan rahatsızlık duydu

Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Gençlik Geliştirme Sorumlusu Sadi Tekelioğlu, görevi bıraktığı yönünde yapılan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını belirtti, bordo mavili kulübün başkanı Muharrem Usta'nın, hem A takımda, hem de altyapıda görev yaparken rahatsızlık duyduğunu, bu nedenle de benimle ve ekibiyle yeni mukavele imzalamadığını iddia etti.

Gençlik Geliştirme Sorumlusu Sadi Tekelioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, göreve başladığı 1 Ağustos 2013 tarihinden mukavelesinin bittiği 31 Mayıs 2016 tarihine kadar geçen süre zarfında Trabzonspor Altyapı Koordinatörlüğü görevini büyük istek, azim ve özveri ile yerine getirdiğini söyledi.

"ALTYAPI TARİHİNİN EN BAŞARILI DÖNEMİ"

'Benim Altyapı Koordinatörlüğü görevimden kendi isteğimle ayrıldığım gibi bir algı oluşturulmaya çalışılması son derece manidardır' diyen Tekelioğlu, "Eğer görevimi bırakmak gibi bir düşüncem olsaydı bunu mukavelemin bittiği tarihinden önce yazılı olarak kulübe bildirirdim ve yönetime yeni yapılanma ile ilgili zaman kazandırırdım. Bunun tam aksine mukavelem bitmesine ve geçen iki aylık süre içerisinde başta Süper Lig takımları olmak üzere birçok profesyonel takımdan çalışma teklifi gelmesine rağmen, bekleyeceğimi ve kulüpteki görevime devam edeceğimi beyan etmiştim. Altyapıda aralıklı olarak 2009'dan bu tarafa çalıştığım 5 yıl içeresinde altyapı tarihinin en başarılı yılları olarak tarihe geçmiştir. Trabzonspor, 1461 Trabzon ve birçok profesyonel takımlara, mili takımlara önemli sayıda oyuncu kazandırılmıştır" ifadelerini kullandı.

"BAŞKAN A TAKIMDA VE ALTYAPIDA OLMAMDAN RAHATSIZLIK DUYDU"

Trabzonspor ile olan üç yıllık mukavele süresinin 31 Mayıs 2016 tarihinde bittiğini hatırlatan Tekelioğlu, "Mukavelemin bitiminden sonraki iki aylık süre içerisinde altyapı faaliyetlerimiz devam ettiği için görevimin başındaydım. Geçen bu süre zarfında kulübümden görevimin devam edeceği yönünde hiçbir bildiri almadığım gibi benim yerime göreve getirilen arkadaş çalışmalarımız devam ederken 1 ay önce Trabzon'a getirilmiş ve benim ayrılmam beklenmiştir. Sayın başkanımız hem A takımda hem de altyapıda olmamdan rahatsızlık duymuş ve tamamen şahsi düşüncesi ile şahsım ve benimle birlikte A takımda görev yapmış Ahmet Başkır, Salih Tekke, Harun Beklemiş ve Taner Yılmaz ile mukavele yapılmamıştır" ifadelerine yer verdi.

Tolga SAĞLAM/TRABZON,(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ