MENÜ

Rangers cephesinden Van Persie açıklaması!

Robin van Persie'yle ilgili çıkan 'Birleşik Krallığa geri dönecek'' iddiasında yer alan 2 takımdan biri olan Glasgow Rangers, Hollandalı yıldızı transfer etmek gibi bir niyetleri olmadığını açıkladı. Şimdi gözler Stoke City cephesine çevrildi.

Rangers cephesinden Van Persie açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe tarafından yapılan ''Van Persie takımda kalacak'' açıklaması, Hollandalı yıldızla ilgili transfer iddialarının önünü kesmeye yetmedi.

Sakatlığı nedeniyle dün oynanan Monaco maçında yer almayan 32 yaşındaki golcü oyuncunun geleceği hakkında The Guardian gazetesinin ''Van Persie Birleşik Krallığa geri dönüyor'' haberi gün içinde büyük yankı buldu.

İngilizlerin prestijli gazetelerinden biri olan The Guardian, Van Persie'yle Stoke City ve Glasgow Rangers'ın yakından ilgilendiğini iddia etti.

Van Persie'de flaş iddia

RANGERS'TAN YALANLAMA

Ancak gündemdeki takımlardan Rangers çok geçmeden resmi ağızdan çıkan transfer iddiasını yalanladı.

Rangers Teknik Direktörü Mark Warburton, basın mensuplarının karşısına geçtiği toplantıda Van Persie konusuna açıklık getirdi.

53 yaşındaki deneyimli teknik adam ''Van Persie inanılmaz derecede yetenekli bir futbolcu, ancak ortaya atılan bu haberin gerçeklik payı yok. Şaşkınlıkla ve gülerek iddiaları takip ettim. Eminim ki bu haberi okuyanlar da gülerek takip etmiştir'' diye konuştu.

Eto'o kamptan ayrıldı, Antalyaspor açıklama yaptı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ