MENÜ

Galatasaray'a 2 şok birden!

Takıma acilen bir forvet takviyesi yapmak isteyen Galatasaray yönetimi, önce Hugo Rodallega’nın talep ettiği yıllık ücret, ardından girişimde bulunduğu Eren Derdiyok'un bonservisi için istenen rakamlar nedeniyle büyük şok yaşadı.

Galatasaray'a 2 şok birden!

Umut Bulut’un teknik direktör Jan Olde Riekerink tarafından kadro dışı bırakılması sonrasında Manchester United maçına kadar bir forvet almak isteyen Galatasaray, önce Hugo Rodallega için masaya oturdu. Akhisar Belediye yönetimi, Kolombiyalı futbolcunun bonservisi için 3.5 milyon Euro istedi. Yeşil siyahlılar, Galatasaray’ın 2 milyon Euro artı futbolcu takası teklifini de reddetti.

Bruma görünümlü Neymar!

RODALLEGA ÖYLE BİR UÇTU Kİ...

Görüşmeler sırasında sarı kırmızılıların en çok tepki gösterdiği rakam Hugo Rodallega’nın istediği yıllık ücret oldu. Haziranda Galatasaray ile görüşen Kolombiyalı oyuncunun menajeri 1.8 milyon Euro yıllık ücret istemişti. Ancak Galatasaray’ın forvet ihtiyacı ve Rodallega’ya karşı ilgisi sonrasında talep edilen rakam katlandı. Akhisar’da, halen devam eden kontratında yıllık 1 milyon Euro kazanan Rodallega için menajeri, alacağı komisyonla birlikte yıllık 2.5 milyon Euro istedi.

Galatasaray'ın gözdesi Stefan Johansen kadro dışı!

EREN DERDİYOK 6 MİLYON EURO!

Rodallega ve Akhisar’ın bu astronomik bulunan talepleri üzerine Galatasaray, alternatif olarak Kasımpaşa’da forma giyen Eren Derdiyok’u gözüne kestirdi. Beşiktaş’ın da gündemindeki Eren için Kasımpaşa, tam 6 milyon Euro bonservis talep etti. Bu rakam da sarı kırmızılı yönetim tarafından astronomik bulundu. Şimdi Galatasaray, Türkiye Süper Ligi’nde talip olduğu golcü için rakamları aşağı çekemezse transferlerinden vazgeçecek.

Kaynak: Hürriyet

Kaptanlar onu istedi!

Haberin Devamı
YORUM YAZ