MENÜ

Emenike: Türk halkına destek olmak istedim

Emmanuel Emenike, Monaco maçında attığı gollerden sonra verdiği asker selamının nedenini açıkladı: Türk halkı meydanlarda nöbet tutarak ülkesine sahip çıkıyor. Ben de onlara bu şekilde destek vermek istedim.

Emenike: Türk halkına destek olmak istedim

Sarı-Lacivertliler, Monaco karşısında ilk mücadeleyi 2-1 kazanarak tur yolunda avantaj elde ederken, gecenin yıldızı Emmanuel Emenike oldu. Nijeryalı yıldız attığı iki şık golün yanı sıra sahadaki mücadelesiyle de alkış aldı.

Golcü oyuncu, attığı her iki golden sonra sevincini asker selamı vererek yaşadı. Emenike, sevincin sebebini açıkladı. 29 yaşındaki forvet, “Türk halkı son dönemde zor günler geçiriyor. Her gün sokaklarda nöbet tutuyor, ülkesine sahip çıkıyor. Ben de onlara destek olmak istedim. Bunu da asker selamıyla göstermek istedim. Kalbim her zaman onlarla” ifadelerini kullandı.

‘Muhteşem bir geceydi’

Emmanuel Emenike, Fenerbahçe’ye böyle güzel bir şekilde döndüğü için son derece mutlu olduğunu söyledi.

Nijeryalı oyuncu, “Benim için muhteşem bir geceydi. Daha önce taraftarlar stadımızda beni ıslıklamıştı ve bu beni çok üzmüştü. Ancak bu kez hem oyundan çıkarken hem de maç sonunda alkışlandım. Bana büyük bir sevgi gösterisinde bulundular. Büyük bir sevinç yaşadım. Şu anda tek isteğim bu performansımı sürdürmek ve taraftarlarımızın sezon boyunca bana bu şekilde destek olmaları. Onların desteğiyle büyük başarılar elde edeceğiz” diye konuştu.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ