MENÜ

10 numara sonraki turda sahada!

Fenerbahçe Yönetimi, oyun kurucu transferini bir an önce bitirmeye kararlı. Sarı-Lacivertliler’in hedefi, Belhanda ya da Quintero’yu, Avrupa’daki bir sonraki turda sahaya çıkarmak.

10 numara sonraki turda sahada!

Sarı-Lacivertliler transferin en hızlı takımlarından biri oldu. Peş peşe Aatif, Neustadter, Van der Wiel, Skrtel ve İsmail Köybaşı’na imza attırdı. Geçen seneki gibi Fabiano da kiralandı. Artık taraftarın gözü kulağı 10 numara transferinden gelecek müjdeli haberde. Diego Ribas’ın Flamengo’ya gitmesinin ardından bu bekleyiş daha da sabırsız bir hal aldı. Fenerbahçe Yönetimi, bu konudaki çalışmalara hız verdi. Kanarya eğer Monaco’yu elerse, Şampiyonlar Ligi’nde Play-off oynayacak. Elenmesi halinde ise Avrupa Ligi’ne aynı turdan devam edecek.

Biri kiralanacak

Fenerbahçe’in hedefi, yeni 10 numaranın bir sonraki turda sahada olması. Fenerbahçe’nin listesinde ön plana çıkan isimler Younes Belhanda ile Juan Quintero. İki oyuncudan birinin kiralanması bekleniyor. Şampiyonlar Ligi’nde Play-off turu için UEFA’ya oyuncu listesi 8 Ağustos’ta, Avrupa Lig için ise 10 Ağustos’ta bildirilecek. Bu tarihlere kadar 10 numara transferinin bitirilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ