MENÜ

"Halkbank saygın bir kulüp"

Erkekler Voleybol Birinci Ligi şampiyonu Halkbank’ın antrenörü Camillo Placi, kulübün her zaman büyük hedefleri olduğunu bildirdi. Placi, yaptığı açıklamada, kulüp ve yeni sezon hakkındadeğerlendirmede bulundu.

"Halkbank saygın bir kulüp"

"Halkbank’ı çalıştırmayı kabul ettim çünkü Halkbank, Türkiye’nin şampiyonu. Her zaman büyük hedefleri var." ifadelerini kullanan İtalyan antrenör, Halkbank’ın çok prestijli bir kulüp olduğuna vurgu yaparak, şunları kaydetti:

"Halkbank saygın bir kulüp, Avrupa’da da geniş bir kitle tarafından tanınıyor. Gerek antrenörlerin gerekse üst düzey oyuncuların bu kulübe gelmeyi istediğini düşünüyorum. Avrupa kupalarında yaptıkları ve temsilde gösterdiği başarılar anlamında da çok saygın bir yeri var. Bu açıdan baktığımızda, böyle bir kulübün antrenörü olduğum için gerçekten çok mutluyum."

Halkbank’ı daha önceden de takip ettiğini ve ilgilendiğini ifade eden Placi, "Halkbank, iyi yönetilen, organizasyonu kusursuz sayılabilecek, kazanmak için motive olan ve bunun için hazırlanan bir kulüp. Halkbank’ı çalıştırmayı kabul ettim çünkü Halkbank, Türkiye’nin şampiyonu. Her zaman büyük hedefleri var. Kulüpten tanıdığım isimler ve yardımcı antrenörlerin kalitesi de Ankara ekibini tercih etmemde büyük rol oynadı." değerlendirmesinde bulundu. Sezona başlamak için hevesli ve heyecanlı olduğunu belirten Placi, yarışacakları tüm kulvarlarda Halkbank camiasını ve yönetimini mutlu edecek sonuçlar almayı, bunu yaparken de iyi voleybol sergilemeyi hedeflediğini kaydetti.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ