MENÜ

Galatasaraylı yöneticiden Bruma açıklaması!

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Bruma'nın transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaraylı yöneticiden Bruma açıklaması!

Yeni sezon hazırlıklarını Danimarka'da sürdüren Galatasaray'da, Sarı Kırmızılılar'ın yönetim kurulu üyesi Levent Nazifoğlu, GS TV'ye yaptığı konuşmada Bruma'nın kalacağını yineledi, transfer için "Çok yakında o müjdeleri vereceğiz" dedi.

"KALİTE VE TECRÜBEMİZLE..."

Levent Nazifoğlu, Sarı Kırmızılılar'ın 3-1 kazandığı Aarhus karşılaşması için "Aarhus, Danimarka'daki ilk 2 maçında 6 puan kazanmış bir ekipti" dedi ve "Bizden bir ay daha fazla idman yapan bir takımdı. İlk dakikalarda biraz baskılı bir oyun oldu ama bizim çocuklar kalite ve tecrübeleriyle rakip takımı aşmayı başardılar. Özellikle ikinci yarı güzel bir oyun sergilediler ve güzel bir galibiyet aldık" dedi.

"DAHA NE YAPMAMIZ GEREKİYOR?"

Levent Nazifoğlu, Bruma hakkında yapılan spekülasyonlara son noktayı koydu: "Evvelki açıklamalarımda da Bruma'nın bizimle kalacağını söylemiştim. Kalacağını ispatlamamız için daha ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum. Devamlı, 'gidiyor, kalıyor' deniyor. Taraftar merak etmesin, Bruma Galatasaray'da kalacak."

"PLAN İŞLİYOR"

Sortif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Nazifoğlu, takımın kamp sürecinin çok iyi ilerlediğini söyledi ve lige kadar hazır bir Galatasaray olacağını belirtti: "İlk kampta bir yükleme yapıldı; çocuklar yavaşladı. Şimdi de hızlandırma antrenmanları yapılıyor. Önümüzde bir Manchester United maçı var, bizim için ciddi bir sınav olacak. Sonra da kupada Beşiktaş ile oynayacağız. Bence lige hazır olacağız, planlarımız yerinde işliyor."

"ALACAĞIZ"

Nazifoğlu, taraftarın beklediği transferler için yakın zamanda müjdeyi vereceklerini belirtti: "Transferlerin bu kadar gecikme nedeni, konuştuğumuz isimlerin önemli futbolcular olması ve Türkiye'nin gündeminden dolayı çekingen yaklaşmaları. Daha evvel de söyledim. Alacağız! Çok yakında o müjdeleri vereceğiz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ