MENÜ

Rhodolfo ve Marcelo basın karşısında

Luiz Rhodolfo ve Marcelo Guedes Avusturya kampında basın toplantısı düzenledi.

Rhodolfo ve Marcelo basın karşısında

Beşiktaş'ın Brezilyalı savunmacılarından Marcelo ve Rhodolfo, Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Türkiye'de korkulacak bir şeyin olmadığını belirten Rhodolfo, Şampiyonlar Ligi'nde ise en iyi takımlara karşı mücadele edeceklerini ifade etti. Rhodolfo'nun açıklamaları şöyle;

“Sıkı bir şekilde çalışıyorum. Yeni sezona yoğun bir şekilde hazırlanıyorum. Herkesin bir ailesi var. Kendisini ve ailesin düşünmesi lazım. Türkiye’de korkulacak şeyler yok. Bizler profesyoneliz. Yabancı ülkede oynadığımızda saha dışında bu tür olaylarla karşılaşabiliyoruz. Bu tür kötü olayların son bulmasını diliyorum.

Geçen sezon kalbim takımla beraberdi. Takım arkadaşlarım iyi mücadele ettiler. Takımla beraber mutluluğu paylaşamamk üzücüydü. 6 ay sürecek sakatlık periyodunu izin yapmadan 5 aya indirdim. Tüm kalbimle takıma destek verdim, televizyondan maçları takip ettim. Kutlamalarda olamamam üzücüydü. Ben de bu şampiyonlukta fayda sağladığım için mutlu oldum.

Başkan açıkladı taraftar Gomez için harekete geçti!

‘Şampiyonlar Ligi’nde kesinlikle en iyilere karşı oynayacağız’

Tüm oyuncular burada oynayabilecek kapasitede. Maçlarda kimin oynayacağını teknik direktörümüz Şenol Güneş seçecek. Bu uzun süreçte önemli olan fırsatı yakaladığımızda elimizden gelenin en iyisini yapabilmek. Şampiyonlar Ligi’nde kesinlikle en iyilere karşı oynayacağız. Seçme şansımız yok. Bence en doğru olan maç maç hareket etmek. Önce grup aşamasına odaklanmamız gerekiyor.

Savunma sadece geri dörtlünün yaptığı bir şey değil. Takım olarak uyumu yakalamamız lazım. Brazilya’daki futbol ile karşılaştırdığımda takım halinde ileride oynuyorduk. Takım halinde oynadığımızda uyum sorun haline gelmeyecektir.”

Marcelo Guedes: ‘Geçen sezon yakaladığımız başarıyı sürdürmek istiyoruz’

Siyah-Beyazlılar'ın bir diğer savunmacısı Marcelo ise savunmada istikrara dikkat çekerek defansta kim oynarsa oynasın elinden geleni yapacağını söyledi. Marcelo sözlerine şöyle devam etti;

“Her oyuncu kendi kararını verir. Herkesin kendi fikirleri var. Bu karara itiraz etmemek lazım. Bu tür olaylar artık her yerde olabiliyor. İstanbul’da tatsız şeyler yaşandı. Sonrasında Almanya’da yaşandı. Bu hazırlık döneminin hakkını vermeye çalışıyoruz. Zor bir periyoda giriyoruz. Bu olayın takım üzerinde ciddi bir etkisi yok. Geçen sezon çok güzel geçti. Güzel bir mutluluk yaşadık. Umarım bu başarının devamı gelir. Şampiyonlar Ligi’nde de en iyi performansı göstermemiz lazım. Herkesin bu yönde beklentisi var. Şampiyonlar Ligi’nde en uzun noktaya kadar gitmeye çalışacağız.

Kimin oynayacağına teknik direktörümüz karar verecek. Kim oynarsa oynasın elinden geleni yapacaktır. PSV’de hücuma dönük oynuyorduk. Oynadığım tüm kulüplerde deneyim elde ettim ve kendimi çabuk geliştirdim. Sisteme uyum sağlamakta zorlanmıyorum. Burada da o uyumu yakaladım.

Şampiyonlar Ligi’nde tüm takımlar için tüm maçlar zor. Buna uyum sağlamamız gerekiyor. Ben de bunu yapabileceğimize inanıyorum.Takımda çok gol atan oyuncu olduğunda işimiz kolaylaşıyor. Bu sezonun farklı olacağını düşünüyorum. Devamlılığı yakaladığımızda çok daha sağlam duracağız. Aynı oyuncularla antrenman yapabilmek, maçta devamlılığı sağlamak adına bu sezon farklı olacak.”

Başkan açıkladı taraftar Gomez için harekete geçti!

Haberin Devamı
YORUM YAZ