MENÜ

Pogba giderse yerine o gelecek

Oyuncusu Paul Pogba'nın olası Manchester United transferi ile gündeme gelen Juventus, yıldız oyuncusunun takımdan ayrıldığı takdirde Barcelona'lı Javier Mascherano'yu renkelerine bağlamak için teklif sunacağını açıkladı.

Pogba giderse yerine o gelecek

Yazın dev transferini yapmaya hazırlanan Jose Mourinho yönetimindeki Manchester United, Paul Pogba'nın ayrılışının faturasını Barcelona'ya kesecek. İtalyan devi, dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri olan Pogba'nın yerine Mascherano'yu almayı düşünüyor.

Arjantinli oyuncu, takımının Şampiyonlar Ligi çeyrek finallerinde Atletico Madrid tarafından elenişinin ardından takım arkadaşı Neymar ile kavga ettiği ve takımda mutsuz olduğuna dair dedikodular çıktı. 32 yaşındaki oyuncu, daha sonra bu söylentileri yalanlayarak Katalanlar'la birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Gözde oyuncunun sezon boyunca adı Juventus ile anılmış, ancak Serie A ekibi hiç bir açıklamada bulunmamıştı.

Şimdi ise takımın yıldız oyuncusu Pogba gittiği takdirde, Juventus, Barcelona'nın kapısını çalacağını beyan etti.

Fransız oyuncunun 100 milyon pound ve menaceri Mino Raiola'nın alacağı 16 milyon pound karşılığında Kırmızı Şeytanlar'a imza atması bekleniyor.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ