MENÜ

Müjde! Bruma kalıyor

Hazırlık maçlarındaki performansıyla taraftarları heyecanlandıran Bruma, bir süredir PSV ile görüşüyordu ancak Hollanda kulübü, Galatasaray yönetiminin tutumu sonrası bu transferde geri adım attı.

Müjde! Bruma kalıyor

Hazırlık maçlarında Galatasaray formasıyla çıktığı 4 maçta 5 gol atan Bruma hem camiayı hem taraftarı heyecanlandırdı. Ancak Sevilla ve PSV gibi kulüplerin Portekizli oyuncuya ilgisi, taraftarı endişelendiriyordu. Bruma da PSV’nin ilgisini doğrulamış, yönetim de genç yeteneğe zam yapma fikrini gündeme getirmişti.

Galatasaray Yönetimi’nin tutumu ve 10 milyon Euro’nun üzerinde rakamlardan bahsetmesi üzerine, PSV’nin bu transferde geri adım attığı öğrenildi. Bu da Bruma’nın yeni sezonda yüksek ihtimalle takımda kalacağını gösteriyor. İdman performansıyla da beğeni toplayan Bruma, hocası Riekerink’in gözdesi.

Wesley’ye yakın oynayacak

Galatasaray’ın sol kanadında oynayan isimlere yakınlığıyla bilinen Sneijder de, Bruma’yı kanatları altına almış durumda. Genç oyuncuyla idmanlarda yakından ilgilenen Wesley, daha önce de Yasin ve Sinan Gümüş’e adeta ders veriyordu.

Şimdi de Bruma’ya top kendisine geldiğinde nereye hareketlenmesi gerektiği gibi detayları anlatan Sneijder, Portekizli futbolcuyu modern bir kanat oyuncusu haline getirmeye çalışıyor. Bruma da kendisine gösterilen bu ilgiden oldukça memnun.

Haberin Devamı
YORUM YAZ