MENÜ

Gaziantepspor ligden çekiliyor mu?

Spor Toto Basketbol Ligi’nde yeni sezon öncesi 16 takımın tamamı kayıt işlemlerini tamamlasa da bir takım değişikliği yaşanması gündemde.

Gaziantepspor ligden çekiliyor mu?

Eurohoops kaynaklarına gelen bilgilere göre Royal Halı’nın sponsorluktan ayrılmasıyla maddi olarak sıkıntı yaşayan Gaziantepspor’un ligden çekilmesi bekleniyor. Geçtiğimiz sezon ligi 8.sırada tamamlayan ve playofflara kalan Antep ekibi, katılım işlemlerini tamamlamasına rağmen maddi problemler nedeniyle sıkıntılı günler geçiriyor ve bu yüzden ligde yer almayabilir.

Antep ekibinin yerini alacak takım ise geçtiğimiz sezon yüksek yatırımlarına rağmen lige yükselme şansını kaçıran Acıbadem Üniversitesi. Türkiye Basketbol Ligi’nin normal sezonunu ikinci sırada tamamlayan ancak playoff yarı finallerinde BEST Balıkesir’e elenen Acıbadem Üniversitesi’nin Antep ekibinin çekilmesiyle Spor Toto Basketbol Ligi’nde mücadele etmesi bekleniyor.

Spor Toto Basketbol Ligi’nin kura çekim tarihi olan 2 Ağustos’a kadar gelişmelerin netleşmesi ve son kararların verilmesi bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ